Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Hejka Co prawda na CSGO pojawiam sie sporadycznie , ale od kiedy dołożyłem RAM i ustawiłem grafikę na b.niskie o dziwno jest ok 60 fps . Ale problem dotyczy pingu . Kiedy wejdę na serwer jest ok , 50-80 i jest to calkiem spoko Problem zaczyna sie kiedy wcisne 'esc' i zaczne ustawiac cos zwiazanego z gra , a nawet samo wejscie 'esc' juz podbija ping do 900 W czym moze byc problem? : 1 Po wejsciu na serwer 2. Po wejsciu w menu :
Bosman #AkaZabijaka__ Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Bosman Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Powiem też tak mam w tym CS GO ale robię spójność plików i jest normalny ping. To gry wina i nic nie poradzisz, na koniec wykrywa brak jednego pliku. 1
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Czyli zrobić spójność ? I powinno być lepiej ?
Bosman #AkaZabijaka__ Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Bosman Opublikowano 19 Sierpnia 2021 17 godzin temu, Hak3R napisał: Czyli zrobić spójność ? I powinno być lepiej ? Dla mnie to działa w 100% a czy tobie to nie jestem pewien i po uruchomieniu gry wyskoczy, żeby zainstalować DirectX a u mnie tak jest. Pobiera brakującego pliku i instaluje potem DirectX'a. 1
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Sierpnia 2021 (edytowane) Ok , sprawdze to Edit: Niestety u mnie dalej wali po 900 ;/ no trudno bede szukac przyczyny moze cos znajde to napisze . Ale to jest cos z ta gra bo w innych grach ping niski Edytowane 20 Sierpnia 2021 przez Hak3R
Darkness.#exe Opublikowano 23 Września 2021 Zawieszony Opublikowano 23 Września 2021 Brak zainteresowania tematem. Temat Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi