Skocz do zawartości

[KOSZ] Kolejne Gran Derbi!

Kto wygra mecz?  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Kto wygra mecz?

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dołączona grafika1:3 Dołączona grafika

[align=right][align=center]Za parę minut rozpocznie się rewanżowy mecz F.C Barcelona - Real Madryt, transmisja meczu oczywiście w telewizyjnej "Jedynce" oraz TUTAJ

Przypomnę tylko, że w pierwszym półfinałowym meczu rozgrywek Puchary Króla padł remis 1:1. Najpierw prowadzenie Barcelonie zapewnił Cesc Fabregas, a potem trafieniem w końcówce odpowiedział Varane.

Dzisiejsze starcie to nie jedyny mecz Realu i Barcelony w tym tygodniu. W sobotę drużyny spotkają się w rozgrywkach ligowych, ale ciężko oprzeć się wrażeniu, że to starcie w Pucharze Króla będzie dla obu ekip tym ważniejszym.

Także słucham waszych typów na dzisiejszy wieczór :) Ja obstawiam 3:1 dla Barcelony.

Jak coś to u góry macie ankietę :)

"Możecie grać lepiej, skuteczniej ale nigdy piękniej od Barcy" - Johan Cruyff ...

[/align][/align]
  • Odpowiedzi 20
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Rzut karny dla Realu Madryt po faulu na CR7

Ronaldo pewnym strzałem po ziemi z rzutu karnego daje prowadzenie Realowi. 1-0

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

No cóż Real gromi..

Jeszcze po jednej bramce dołożyli Ronaldo i Varame :(

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

No cóż Real gromi..

Jeszcze po jednej bramce dołożyli Ronaldo i Varame :(

This is Galácticos :D

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

This is tici taca ^^

"Możecie grać lepiej, skuteczniej ale nigdy piękniej od Barcy"

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

This is tici taca ^^

"Możecie grać lepiej, skuteczniej ale nigdy piękniej od Barcy"

Na razie jest piękniej z tego co widzę :P

Opublikowano

No i Real pokazał klasę :D

Nie spodziewałem się,że Barca tak słabo zagra.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

No Real dobry, a nawet bardzo dobry mecz zagrał. Mam nadzieję, że forma ich na MU lekko opuści ;p

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

oby nie opuściła bo później będzie gadane że MU rozjechało ich jak grali źle ;p GGMU!!!!!!!!! :*

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

oby nie opuściła bo później będzie gadane że MU rozjechało ich jak grali źle ;p GGMU!!!!!!!!! :*

Ty się nei znasz. I tak wygra Real.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Kolejne Gran Derbi już w ten weekend :)

A ja nadal życzę Realowi przegranej.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

W GD to jestem za Realem ( nie cierpię barcy) ale we wtorek Diabły zjedzą Królewskich :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

W GD to jestem za Realem ( nie cierpię barcy) ale we wtorek Diabły zjedzą Królewskich :)

Też mam taką "cichą nadzieję".

Opublikowano

Ja uważam że niestety BARCA przestała grać tak pieknie od momentu gdy Tito Vilanova jest w szpitalu ;/ szkoda .

Opublikowano

Ja uważam że niestety BARCA przestała grać tak pieknie od momentu gdy Tito Vilanova jest w szpitalu ;/ szkoda .

Dokładnie o to chodzi, nie ma teraz kto zmobilizować drużyny do gry, i jakby nie patrząc widać to w ostatnich kilku meczach... Mam nadzieję, że to się zmieni, bo zbliża się rewanż z Milanem i na pewno łatwo nie będzie... Jeśli chodzi o ligę na całe szczęście wcześniej Barca wywalczyła sobie miejsce w czołówce mając 68 pkt mają pierwsze miejsce co jest bardzo dobrym wynikiem ( 2 miejsce Atletico a dopiero 3 Real ) gorzej jeśli chodzi o Puchar Króla, ale cóż... :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Puchar dla Realu, liga dla barcy, LM dla MU :) SAF zgarnia potrójną koronę i odchodzi na emeryturę w blasku chwały :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Puchar dla Realu, liga dla barcy, LM dla MU :) SAF zgarnia potrójną koronę i odchodzi na emeryturę w blasku chwały :)

Zgarnąć potrójną koronę może, ale lepiej niech nie odchodzi :)

Jeszcze z 10 lat niech będzie GG MU!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności