Kapy Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Fragowicz Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Serwer, na którym nadano karę: Mirage #1Nick podczas gry: Kapy-_-Nick admina nadającego karę: UnnameDRodzaj kary: banPowód kary: zostałem zbanowany jak to napisał Adnim "Za blokowanie celownika"jak sie domyślam jest to rodzaj Aim Bota/ Aim locka kara nałozona na mnie została rok temu wiec chciałbym spróbować jeszcze raz bo zrozumiałem swój bląd i nie powtórze tego błedu jeszcze raz do ponownego napisania odwołania zachęcił RoKI Gracz z servera mirage#1 Bardzo prosze o zdjecie kary Data zdarzenia: 07.05.2020Opis zdarzenia: Opis zdarzenia: stałem za boksem na midzie wychyliłęm sie w strone smołka na gali przez którego wyłonił sie korpus ciała przeciwnika i zastrzeliłęm go i po czym ktos powiedzał ze mam uruchomione wspomagacze gry, było to rok temu wiec opis sytuacji nie jest dokładny ale jakies momenty z tamtej chwili są 1
Administrator Główny gtx Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Administrator Główny Opublikowano 18 Kwietnia 2021 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi