Skocz do zawartości

[KOSZ] Dwie nowe mapy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

akurat co do ratsa finala jestem za tym aby go nie zamieniać, gdyż jest to jak dla mnie najlepsza mapa z serii ratsów, nie wiem jak dla innych. co do train assault to mapka ciekawa. wagony na terenie respa TT . :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

assault ładnie się zapowiada.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ja akurat nie podzielam waszego zdania i nie jestem za dodaniem ani jednej mapy ;)

Opublikowano

Nieczytany post Post: #8RE: Dwie nowe mapy

Ja akurat nie podzielam waszego zdania i nie jestem za dodaniem ani jednej mapy

Uzasadnij :)

Opublikowano

Nie grałem nigdy na tych mapach, z chęcią bym pograł na nich, a w szczególności w assault :D

Jestem za dodaniem obydwu map ;)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Przede wszystkim do ratsów nie jestem przekonany ;) Jak już musi być jakiś to niech zostanie ten co jest natomiast train_assault to nic innego jak normalny assault z wagonem w środku + dodatkowe pomieszczenie, w które jest identyczne co zamknięty bs z train-a. Nie oszukujmy się, ale te mapki zbytnim poparciem na serwerze się nie cieszą, bo o ile dobrze pamiętam to odkąd gram traina nie było ani razu.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jestem za dodaniem tego train_assault. Co do ratsa: nie przepadam za tymi mapami, dlatego jestem neutralny.

Opublikowano

assault wygląda na fajną mapę, na ratsa zdecydowane NIE, nie lubię żadnej mapy rats... :)

• 2 tygodnie później...
  • 4 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności