lipt0nekkk Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Zawieszony Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Serwer, na którym nadano karę: Mirage #2Nick podczas gry: Lipt0nnNick admina nadającego karę: pioterRodzaj kary: banPowód kary: prowokacjaData zdarzenia: 10:30, 02.04.2021Opis zdarzenia: no co grałem sobie nie wiedziałem ze na serwerku jest bh to po 3 rundach grania napisalem ze ez na tym bh, i chłop z pizdy daje mi bana na godzinke bo go rozpierdalałem ;/ nie wiem z czego się śmiejecie, skomentowałem tylko, że jest bunnyhopik na serwerku i dostaje banicje, ogólnie sobie ez nie można napisać ? nie było to nawet kierowane w stronę któregoś z graczy przecież to oczywiste, że są chujowi nie muszę im tego pisać ;/ 7
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Jednym słowem - żałosne. 3
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Kwietnia 2021 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie! 2
Rekomendowane odpowiedzi