FaLcQn Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Fragowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Serwer, na którym nadano karę: CS 1.6 Zombie InfectionNick podczas gry: wpisz tu swój nick na serwerze FaLcQnNick admina nadającego karę: wpisz tu nick admina, który nadał karę KURCZAK PO WIETNAMSKURodzaj kary: ban / mute: banPowód kary: wpisz tu powód otrzymanego bana lub muta Nie wiem w ogóle za co dostałem bana na tydzień.Data zdarzenia: wpisz tu przybliżoną datę oraz orientacyjną godzinę zdarzenia 1.04.2021 o 23:22Opis zdarzenia: opisz nam krótko i zwięźle sytuację przed otrzymaniem bana Normalnie siedziałem w kampie i nagle dostaje bana za nic.
pajper Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2021 -----> https://fragujemy.com/forum/204-wstaw-screenshoty/ to odpowiedni dział i instrukcja co zrobić z twoim banem
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2021 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie! 1
Rekomendowane odpowiedzi