PaiN kiLLer.! Opublikowano 16 Lutego 2013 Fragowicz Opublikowano 16 Lutego 2013 Witam. Zacząłem sie uczyć języku PAWN i dziś napisałem pierwszy plugin. Wiem że jest słaby ale to mój pierwszy :DOpisGracz może użyć sterydów. Wpisuje w say /sterydy i dostaje mniejszą widoczność (170), szybkość (10 większa) ale zmniejsza sie mu hp (65). Sterydy kosztują 4 000 złCvaryamx_wspomagacz_plugin "1"amx_wspomagacz_price "4000"InstalacjaStandard: http://fragujemy.com/topic/5641-opis-instalacji-plugin%C3%B3w-i-konfiguracja/Komendy/sterydyPozdrawiam PaiN kiLLer.! sterydy.rar
Zasłużony Fragowicz Hs^Fatal1T Opublikowano 16 Lutego 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 16 Lutego 2013 Hmm...pawnem się jeszcze nie bawiłem :) tzn. w ogóle nie bawiłem się w pisanie pluginów no ale zamierzam w niedalekiej przyszłości. Jak będę na kompie to sobie wgram i zobaczę jak działa :) Nie ma to jak 4fun christmas edition na botach w new game :)
PaiN kiLLer.! Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 16 Lutego 2013 Mówiłem. Dopiero się ucze PAWNU, nie ogarnniam tego tak dobrze ale jak na początek pierwszy plugin to nie najgorzej.
Właściciel GET Opublikowano 16 Lutego 2013 Właściciel Opublikowano 16 Lutego 2013 Ważna jest kolejność wykonywanych rzeczy. To też wpływa na optymalność i pracę pluginu.
Właściciel GET Opublikowano 6 Czerwca 2017 Właściciel Opublikowano 6 Czerwca 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi