Buźka:) Opublikowano 20 Marca 2021 Fragowicz Opublikowano 20 Marca 2021 Serwer, na którym nadano karę: Nick podczas gry: Buźka:)Nick admina banującego: nie wiemPowód bana: Wallhack / Aimbot / Cheatujesz - aktywny na zawsze Wydruk z konsoli: [FRAGBANS]-------------------------------------[FRAGBANS] ||| Zostales zbanowany na serwerze! ||| Nick: Buźka:) ||| IP: ||| STEAM_ID: STEAM_0:1:522920251 ||| Nick admina: g ||| Powod: Aktywny Ban ||| Nalozony: 18.03.2021 - 14:58:51 ||| Dlugosc: Na zawsze ||| Na: [ ONLY DD2 ] Fragujemy.com :: [RANGI|SKINY CS:GO|ASYSTY] (de_dust2) ||| Musisz poczekac jeszcze: Na zawsze ||| Wygasa: Nigdy [FRAGBANS]-------------------------------------[FRAGBANS] Kicked :"Zostales zbanowany! Sprawdz swoja konsole." Od 2 dni nie było mnie na serwerze wchodzę dzisiaj sprawdzić za ile mi się ban kończy bo dostałem go na 7 dni za sgs po czym patrzę że tu zmiana i że ban aktwywny ?? Może mi to ktoś wytłumaczyć ?? Bo nie wiem co jest grane
Legendarny Fragowicz Kubuś :> Opublikowano 20 Marca 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Marca 2021 Sympatyku drogi skończmy tę dzieciniadę, to że wchodzisz na innym sidzie i ip nie znaczy, że nie wiem, że to ty.
Buźka:) Opublikowano 20 Marca 2021 Autor Fragowicz Opublikowano 20 Marca 2021 że na czym ? jakim innym ip jakim innym sidzie ?
Legendarny Fragowicz Kubuś :> Opublikowano 20 Marca 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Marca 2021 Ehhhh https://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:522920251 https://banid.pl/kto?to=0:0:459655303 co ciekawe na drugim sidzie istnieją bany pod nickiem buźka:) na innych sieciach serwerów, nie graj głupa, tracisz czas mój i swój
Buźka:) Opublikowano 20 Marca 2021 Autor Fragowicz Opublikowano 20 Marca 2021 Owszem konto te jest nowe na którym gram tylko https://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:522920251 https://banid.pl/kto?to=0:0:459655303 konto które sprzedałem bratu na które nie mam już dostępu Iże ja na tym starym koncie gram ? jak mnie od 2 dni przy komputerze nie było więc jak mogłem grać jedynie co to tylko w marzeniach na nowym koncie 1
Legendarny Fragowicz Kubuś :> Opublikowano 20 Marca 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Marca 2021 I twój brat nagle zaczął grać na naszej sieci odrazu po tym jak ty otrzymałeś bana za sgs? ciekawe
Buźka:) Opublikowano 20 Marca 2021 Autor Fragowicz Opublikowano 20 Marca 2021 Powiem tak mnie nie interesuje gdzie mój brat gra na serwerach po za tym gdybym miał dostęp do tamtego konta na pewno bym nie wszedł na nie żeby grac specjalnie na tym serwerze żeby dostać bana za aktywnego ? więc trochę śmieszy mnie to wbijam po 2 dniach na kompa na serwer zobaczyć za ile mi ban minie a tu cyrk aktywny śmieszy mnie to trochę
Legendarny Fragowicz Bersiak! Opublikowano 21 Marca 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Marca 2021 Zastanów się nad tym co Ty w ogóle piszesz... Cyrk reprezentujesz swoją osobą... @ Główny sędzia ocen
Legendarny Fragowicz Kubuś :> Opublikowano 21 Marca 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Marca 2021 Więc tak, dla mnie zbyt wiele rzeczy się pokrywa. Buźka:)- STEAM_0:1:522920251 [banid] [link do bana] Gracz typu clar 2k16- STEAM_0:0:459655303 [banid] [link do bana] Dostałeś bana za sgs [click] o godzinie 15 w czwartek,a 2 godziny później tego samego dnia pierwszy raz zagrał na serwerze "twój brat" [click] co samo z siebie jest podejrzane. Ok, to może być mało, dlatego też poszukałem trochę w sieci i widzę, że zmienne ip to dla ciebie standard [click] oraz 1,5 roku temu złożyłeś podanie na admina mając nick na sieci Buźka:), a grając na serwerze pod nickiem Gracz typu clar 2k16 [link do podania] czyli dokładnie pod tym samym na którego wczoraj nałożyłem na Ciebie [aktywnego bana]. Przez co na nicku Buźka:) przedłużyłem twojego bana do permanentnego oraz zmieniłem opis na "Aktywny Ban". Ciekawe jest też to, że gdy zobaczyłeś mnie i @ gtx na SPEC wczoraj około 22 to dosyć szybko z tego serwera wyszedłeś( na serwerze według GT spędziłeś 9 minut) jakbyś się czegoś obawiał, ale to też może następny "przypadek" lub "zbieg okoliczności". Tyle mam do dodania w tym temacie, jak dla mnie jest to ten sam gracz, a cała ta historia z bratem jest mocno naciągana według mnie. 1
Administrator Główny gtx Opublikowano 21 Marca 2021 Administrator Główny Opublikowano 21 Marca 2021 Dobra, może skończmy ten cyrk. Po pierwsze, wszystkie zbiegi okoliczności które podał @ Jagermeister Po drugie, 13 godzin temu, Buźka:) napisał: Od 2 dni nie było mnie na serwerze wchodzę dzisiaj sprawdzić za ile mi się ban kończy bo dostałem go na 7 dni za sgs Wtf, jesteś młodym człowiekiem i skleroza Ci nie grozi i po 2 dniach wchodzisz sprawdzić ile Ci zostało bana? Już mogłeś wymyślić coś lepszego. Oczywistym jest, że w momencie bana i po 2 dniach również doskonale wiedziałeś ile zostało jeszcze bana, no ale napisać jakąś głupotę trzeba było.. Teraz mam pytanie, czy cierpisz na rozdwojenie jaźni? Niby brat ale nie do końca - KLIK! - Konto z Twoim nickiem, imię które masz wpisane w profilu, ale już nick w podaniu Twojego rzekomego brata, fajnie się bawisz. Darealsxn? KLIK! - Ten nick jest bardzo dobrze mi znany, typowy dzban i odpal wielu sieci, a co jest najlepsze? Zgadnij! Twój sid jest podany w tym odwołaniu z ssami i dodane oczywiście z konta Darealsxn, czyżbyś to był Ty? Już pomijam fakt, że i tak na pewno się jeszcze spotkamy o ile będziesz miał zamiar się dalej w to bawić, bo masz wiele kont steam i na wielu z nich jesteś zbanowany na sieciach i pod nickiem Darealsxn znalazłem już trzy w ciągu 5 minut. Ogólnie muszę przyznać, że masz sporo rang na sieciach różnych - Jest czym się chwalić KLIK! Ponadto, na jednym z kont Darealsxn masz w znajomych zarówno Gracz typu clar 2k16 (siebie) jak i Pana :DDDDDDDDDD który wyleciał z permem ode mnie za trollowanie i nagminną obrazę admina oraz graczy, przyznam ciekawą macie tam ekipę, ale zły serwer wybraliście. No i pełnisz ciągle funkcje opiekuna UBT na jednej z sieci (współczuje czerwonym) - no chyba, że to jest kolejny zbieg okoliczności i byłeś tak dobry że pożyczyłeś swoje konto steam takiemu odpałowi jakim jest Darealsxn. Aha i na sam koniec raz się przedstawiasz na forach Kuba a raz Filip, może zdecyduj się? Reasumując, uważam że edycja bana pierwszego i dodanie bana drugiego przez @ Jagermeister jest słuszna. Jest tutaj co prawda mowa o sgs i aktywnym banie, lecz haxujesz także i jesteś zbanowany miedzy innymi na home-edition, astralgames, ganjaskill. Jestem przekonany że jeszcze tutaj zawitasz, bo jak wspomniałem wyżej, masz wiele kont steam, no chyba że znudzi Ci się ta zabawa, a ja nie potrzebuję osób na sieci które robią mi syf i działają na szkodę sieci/serwera w mniejszym czy większym stopniu. Pozdrawiam. 5
Administrator Główny gtx Opublikowano 21 Marca 2021 Administrator Główny Opublikowano 21 Marca 2021 Twoje odwołanie zostało odrzucone Powód: Nadana kara za używanie oszustw jest słuszna - -- [!] Jeśli nie zgadzasz się z powyższą decyzją, prosimy o zgłoszenie do Opiekuna Sędziów, który ponownie rozpatrzy Twoje odwołanie!
Rekomendowane odpowiedzi