BOT [BOT] Raporcik Opublikowano 14 Lutego 2021 BOT Opublikowano 14 Lutego 2021 W dniu 14.02.2021 11:22 użytkownik Jestem tu bo moge otrzymał ostrzeżenie od Ruku. Ostrzeżenie nadane naprofil użytkownika. Typ ostrzeżenia: Spam Ilość punktów karnych: 1 ( wygasa 14.02.2022 10:19 ) Notatka do użytkownika: Zamiast pisać temat gdzie narzekasz na cheatera to mógłbyś napisać temat skargę w odpowiednim dziale. Byłoby szybciej i skuteczniej... Tak samo nie musisz zaznaczać, że serwer stoi pusty i żeby rozpatrzyli szybciej Twoje podanie na admina... [!] Jeśli widzisz nieprawidłowość tego ostrzeżenia, napisz w tym temacie! Cytuj
Jestem tu bo moge Opublikowano 14 Lutego 2021 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Lutego 2021 Witam. Owszem chciałbym się odwołać od ostrzeżenia, ponieważ dział był odpowiedni nie zgłaszałem czitera, lecz była to informacja o 4fun, była tez informacja o tym ze stoi pusty i wyjaśnienie dlaczego, post odrazu skomentował @ taczka i zgodził się ze mną, to oczywiście nie było pierwszy raz, wczoraj rano było dokładnie to samo. Także wracając do sedna ostrzeżenie nie miało miejsca moim zdaniem i prosiłbym o usunięcie go. Owszem nie potrzebnie wspomniałem o podaniu moim na admina, za co szczerze przepraszam i to był jedyny minusik, który może wybaczycie mi. Cytuj
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 14 Lutego 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Lutego 2021 Witam, Zarówno prywatnie, jak i służbowo popieram decyzję o nałożeniu ostrzeżenia przez @ Moderator forum. Z jednej strony piszesz, iż nie dotyczył cheater'a, a z drugiej narzekasz na wszystko, co chodzi, żyje i oddycha i ma z tym związek, zważywszy na fakt, że cały wywód opierasz na podwalinach oszusta. Do tego dochodzi szantaż emocjonalny na administracji, który przekazujesz słowami: 3 godziny temu, Jestem tu bo moge napisał: więc prosze o rozpatrzenie mojej szybkiej rekrutacji na admina, jeśli będzie negatywna dam sobie spokój i będziecie robić z tym co chcecie. próbując wymusić na nas pewne przychylne Tobie decyzje, co tak naprawdę nie stawia Cię w dobrym świetle już na samym początku. Należy tutaj nadmienić, że takiego tworu w ogóle nie ma większego sensu tworzyć, bo nic nie wnosi. W żaden sposób nie neguję Twojej chęci pomocy, a wręcz przeciwnie; cieszę się że chcesz wesprzeć nas w rozwoju serwera poprzez pilnowanie praw i obowiązków wszystkich współgrających. Mając na uwadze powyższe; wierzę, iż z całej tej sytuacji wyniesiesz stosowną lekcję i nie spotkamy się w tym samym miejscu po raz kolejny. Pozdrawiam, Ricio. 1 2 Cytuj
Jestem tu bo moge Opublikowano 14 Lutego 2021 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Lutego 2021 14 minut temu, Ricio napisał: Do tego dochodzi szantaż emocjonalny na administracji, który przekazujesz słowami: 3 godziny temu, Jestem tu bo moge napisał: więc prosze o rozpatrzenie mojej szybkiej rekrutacji na admina, jeśli będzie negatywna dam sobie spokój i będziecie robić z tym co chcecie. próbując wymusić na nas pewne przychylne Tobie decyzje, co tak naprawdę nie stawia Cię w dobrym świetle już na samym początku. Należy tutaj nadmienić, że takiego tworu w ogóle nie ma większego sensu tworzyć, bo nic nie wnosi. Źle odebrane tutaj są moje słowa, o żadne wymuszenie ani tym bardziej szantaż nie chciałem używać. Chodziło mi w tych zdaniach o to iz po prostu nie interesowałbym się tym tematem więcej i zostawiłbym bym go wam, bo tak czy siak ostatnie słowo należy do was. Ogolnie już wiem o co chodzi z ostrzeżeniem, i odrazu tłumacze ze nie miałem złych zamiarów ani tym bardziej komuś na złość. Przepraszam i również mam nadzieje ze już nie będziemy rozmawiać w takich okolicznościach, tylko w milszych np. Na serwerze, Pozdrawiam. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi