Skocz do zawartości

[KOSZ] Problem z nowymi mapami.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od kiedy pojawiły się nowe mapy, nie mogę na nie wejść, ponieważ wyskakuje mi napis: Could not connect to server.

Proszę o pomoc!

• Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Najlepiej jest wgrać po prostu inną wersję. Nie napisałeś, jaką posiadasz. Jeśli to CS 1.6 + patch v23 to muszę Ci napisać, że akurat ta wersja czasem robi psoty na Windows 7 (czasem pomaga uruchomienie w zgodności z XP, ale też nie zawsze). Najlepiej jest zmienić wersję na nowszego ripa, w tym wypadku najlepiej na nową wersję, czyli CS 1.6 NS v42 (obojętnie czy WaRzOnE czy DiGiTALZONE). Patchy obecnie nie zalecam stosować, bo o ile jeszcze parę lat temu ich tworzeniem zajmowało się sporo bardziej znanych crackerów (m.in. vityan, który stworzył eSTEAMATiON), o tyle dziś są to twory z nieznanego pochodzenia. Pobierając je czasem bardzo łatwo wyłapać coś na kompa, a często do tego zawierają oprócz nowszych DLL'ków także jakieś debilne podmianki tekstur czy modeli. W tej chwili najbardziej pewne nonsteamowe wersje CS-a to te, o których wspomniałem wcześniej. Działają bez żadnych problemów.

Opublikowano

spróbuje.

Jeżeli zadziała otrzymacie pysznego browarka ;)

a podacie link? ja wszędzie widze z Non-Steam'em

A z tą mapą de_dust2_x2 to nie wiem bo ja tylko na zm gram. ZM najbardziej mi się podoba z wszystkich.

• Właściciel
Opublikowano

Ściągnij sam V40, albo najlepiej zainwestuj w STEAM. Lepiej Ci to wyjdzie, bo już niedługo może będziemy przymuszenie zrobić serwer only steam jak nie pojawią się prawidłowe binarki..

Opublikowano

w STEAM nie będę inwestował, ponieważ mój wiek i mój głos mi na to nie pozwalają niestety :(

• Właściciel
Opublikowano

w STEAM nie będę inwestował, ponieważ mój wiek i mój głos mi na to nie pozwalają niestety :(

Jeśli takimi kategoriami myślisz, to ja Ci z całego serca życzę powodzenia.

@when

Steam się nie kupuje, konto można za darmo zrobić. Gry do steam tak.

Opublikowano

Tobie również i wszystkim życzę powodzenia.

P.S: znalazłem instalkę cs1.6 v40 digitalzone co waży 353,4mb to chyba będzie dobrze.

Opublikowano

Ten cs co instalka ważyła 353,4mb też nie działa :-(

Chyba muszę się pogodzić i nie będę już mógł grać na nowych mapach.

Opublikowano

Nie wiem co się dzieje. Klikam to co muszę żeby pobrać a muszę kupić konto premium.

Opublikowano

Nie wiem co się dzieje. Klikam to co muszę żeby pobrać a muszę kupić konto premium.

Nie musisz kupować konta premium. Wciskasz nazwę pliku csns.rar i pobierasz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności