` De$troyeeR Opublikowano 12 Lutego 2013 Fragowicz Opublikowano 12 Lutego 2013 Witam! Mam problem... otóż od jakiś 3 dni nie mogę dostać się na server 4fun.Kiedy próbuje wejść dochodzi mi do 3kresek xd trzeba chwile poczekać i wyskakuje taki napis "You have been disconnected from the server. Reason:Fake Client connection was it idle state for 8 second" Nie wiem co robić... pomocy!! Ps nie wiem czy temat dodałem we właściwym miejscu. z góry przepraszam
Ciepol Opublikowano 13 Lutego 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Lutego 2013 Przeinstaluj cs'a. Jeżeli to nie pomoże pobierz go z innego źródła.
Właściciel GET Opublikowano 13 Lutego 2013 Właściciel Opublikowano 13 Lutego 2013 W ciągu 3 dni nie było nic modyfikowane w pluginach czy ustawieniach, co mogłoby wpłynąć na pracę klienta. Stawiam, że grasz na Non-steam, związku z tym patch zainstalowany np. V23 lub +v40 (tutaj przypisywany jest STEAM:ID, ale my temu zapobiegamy). Najlepiej jest ów problem właściwie komunikat wpisać w google.pl, wtedy można doczytać pewne informacje.
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 14 Lutego 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Lutego 2013 Jak ja grałem jakiś czas temu na NS to też miałem ten komunikat pomógł mi patch V30/31. Spróbuj może też ci zadziała.
` De$troyeeR Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 25 Lutego 2013 Skąd mam pobrać tego patch-a ? Podałbyś link ?
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 25 Lutego 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Lutego 2013 http://hotfile.com/dl/48241707/f71bb4f/CS1.6_Patch_v31_up_by_mq.rar
` De$troyeeR Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 25 Lutego 2013 Nie działa... nie wiem o co chodzi , ponieważ tylko na ten serwer nie mogę się dostać... na innych serwerach jest dobrze ... Odinstalowałem i zainstalowałem i nic... :(
Właściciel GET Opublikowano 25 Lutego 2013 Właściciel Opublikowano 25 Lutego 2013 Powinno być już okej, zmieniłem coś na serwerze. Jakby nie pomogło, to pisz, ale oczywiście zdaj relację jutro, bo serwer musi zostać zresetowany. Przy okazji, na ZM możesz wejść albo DD2?
` De$troyeeR Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 25 Lutego 2013 Nie sprawdzałem... ale od razu mówię ,że na ZM ping mam po 300 :D... na OnlyDD2 też nie mogę ;(
Właściciel GET Opublikowano 25 Lutego 2013 Właściciel Opublikowano 25 Lutego 2013 No to jak nie sprawdzałeś, to po cholerę się odzywasz? Oczekuję odpowiedzi: TAK/NIE, a nie "nie sprawdzałem". To, że masz 300 ping na ZM, nie jest naszą winą.
` De$troyeeR Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 25 Lutego 2013 Nie , nie mogę się dostać
Właściciel GET Opublikowano 25 Lutego 2013 Właściciel Opublikowano 25 Lutego 2013 To musisz poczekać do jutra. A jak nie, to zainwestuj w STEAM.
` De$troyeeR Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 26 Lutego 2013 Ech , dalej nie mogę wejść... dodam jeszcze ,że kiedyś miałem to samo na innym serwerze na którym grałem ponad 2 miesiące kiedy zaczęło mi się na tamtym serwie to dziać. Kiedy wtedy przerzuciłem się na sieć "fragujemy" było wszystko GIT . Do czasu kiedy napisałem ten temat , po 3 dniach od napisania tematu znowu MOGŁEM wejść na serwa i myślałem ,że temat do zamknięcia , aż tu nagle... Znowu pisze to samo... Może i masz racje , żebym zainwestował w Steama .
Właściciel GET Opublikowano 26 Lutego 2013 Właściciel Opublikowano 26 Lutego 2013 No to błąd na pewno nie jest od nas. Myślałem, że to ma związek z dproto, które konfigurowałem na każdym serwerze. Zainwestuj w klucz CS 1.6, wpisz go do steam i zachęcamy do gry poprzez "steam". Tylko uważaj, bo wyszła aktualizacja 14 lutego .. :)
` De$troyeeR Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 26 Lutego 2013 Dobra , dzięki za wszystko
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Gry → Problemy z grami do Gry → Wszystko o steam
Krystek Opublikowano 11 Listopada 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 11 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi