_duduś_ Opublikowano 4 Grudnia 2020 Fragowicz Opublikowano 4 Grudnia 2020 Imię: FranekAktualny wiek: 15Staż gry w Counter-Strike: Global Offensive: od 3 lat Nick na serwerze: ™_duduś_™ Staż gry na serwerze: około 2 miesięcyGodziny w jakich grasz na serwerze: 10-15 . 18-20Link do wykresu aktywności na serwerze: [ LINK DO RANKINGU ]https://www.gametracker.com/player/_duduś_/54.37.133.162:27015/ nick zmieniłem dosłownie dzień temu Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK [ LINK DO TWOICH BANÓW W SOURCEBANS ] / NIE : NIECzy kiedykolwiek sprawowałeś funkcję admina: TAK [ JEŚLI POSIADASZ INNE DOŚWIADCZENIE, OPISZ JE ] / NIE: NIE ( kiedyś musi być ten pierwszy raz )Czy posiadasz podstawową wiedzę w zakresie funkcji admina: TAK / NIE: TAKKilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [ MINIMUM 3 ARGUMENTY ]: Mam duże doświadczenie w csgo ponad 3000 godz , chciałbym pomóc serwerowi w łapaniu cziterów i osób które nie przestrzegają regulaminu Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME. Mój link do profilu: [ TWÓJ LINK DO PROFILU STEAM ]:https://steamcommunity.com/id/237489192381731238921379/
Legendarny Fragowicz PACIU Opublikowano 4 Grudnia 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Grudnia 2020 12 minut temu, _duduś_ napisał: Czy kiedykolwiek sprawowałeś funkcję admina: TAK [ JEŚLI POSIADASZ INNE DOŚWIADCZENIE, OPISZ JE ] / NIE: NIE ( kiedyś musi być ten pierwszy raz ) Z tego zrozumiałem , że nie posiadałeś nigdy funkcji admina tak ? 13 minut temu, _duduś_ napisał: Czy posiadasz podstawową wiedzę w zakresie funkcji admina: TAK / NIE: TAK To jakim cudem posiadasz podstawową wiedzę z tej funkcji ? I proszę usuń to co w nawiasach i odpowiadaj na pytania TAK lub NIE , a wtedy wszystko będzie jaśniejsze i czytelniejsze. 1
_duduś_ Opublikowano 4 Grudnia 2020 Autor Fragowicz Opublikowano 4 Grudnia 2020 Nigdy nie posiadałem admina tak to racja , lecz znam osobe która posiada admina na innym sewerze i mniej więcej umiem obsłużyć konsloę itd.
Właściciel GET Opublikowano 4 Grudnia 2020 Właściciel Opublikowano 4 Grudnia 2020 @ PACIU można nie mieć doświadczenia i jednocześnie mieć podstawową wiedzę w zakresie admina. Jedno nie wyklucza drugiego, bo znamy to przecież z życia codziennego. Jak zaczynasz pierwszą pracę to możesz mieć wiedzę podstawową, która pozwoli Ci poradzić sobie jako tako na początku. PS. Niepotrzebnie złożyłeś podanie normalne. Skorzystaj z szybkiej rekrutacji.
Właściciel GET Opublikowano 4 Grudnia 2020 Właściciel Opublikowano 4 Grudnia 2020 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi