Agata Goczał Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Fragowicz Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Skarga na: opiekuna / admina / graczaNick podczas gry: wpisz tu swój nick na serwerzeNick osoby oskarżonej: wpisz tu nick admina lub gracza, na którego składasz skargęDlaczego składasz skargę: Przedstaw krótki powód, dla którego składasz skargęData zdarzenia: wpisz tu przybliżoną datę oraz orientacyjną godzinę zdarzenia, na podstawie którego składasz skargęOpis zdarzenia: opisz nam krótko i zwięźle sytuację, na podstawie której składasz skargęDowód: wstaw tu dowód popierający skargę, np. w postaci dema lub screen''ów kupiłem vipa za 25 zł i nie mam tych żadnych fragów a nie wiem gdzie mam sie go domaać okej juz mam juz działa sorki 5 1
Właściciel GET Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Właściciel Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi