Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 26 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Stycznia 2013 Hitman: Absolution Kolejna odsłona serii stworzonej przez duńskie studio IO Interactive. Gracze wcielają się w płatnego zabójcę, a ich zadaniem jest cicha eksterminacja przeciwników. Tym razem Agent 47 zostaje zdradzony przez swoich dawnych pracodawców i wrzucony w samo centrum tajemniczego spisku. Gra zawiera szereg ułatwień względem swoich poprzedników, choć mimo to potrafi być bardzo wymagająca. Dotarcie na kort tenisowyZaczynasz w (S). Skieruj się w stronę bramy, a potem tuż przed nią w lewo, ścieżką przy tabliczce. Ukryj się za zasłoną, przejdź w prawo i stań za kolejną, po czym ponownie przejdź w prawo. Poczekaj, aż strażnik nachyli się nad urządzeniem. Kiedy przykucnie, wejdź w przejście po prawej, omiń przewrócone drzewo i idź w kierunku kolejnego, odwróconego tyłem strażnika. Nie musisz go zabijać, skręć w prawo i wejdź na kort tenisowy... Dalszy ciąg poradnika znajdziesz, tutaj. Autor: Piotr Deja Źródło: eurogamer.pl
Kuszek Opublikowano 7 Marca 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Marca 2013 grałem trochę , aż taki fajny nie jest ten hitman
Przep1s. Opublikowano 30 Czerwca 2014 Fragowicz Opublikowano 30 Czerwca 2014 Kocham Hitmana, zakochałem się w tej grze od drugiej części, szkoda że szybko się tą grę przechodzi, tutaj jest jej wielki minus.Gra strasznie wciąga, gra nie jest monotonna, poleca wszystkie części.
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 5 Listopada 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi