Piotrus Opublikowano 23 Stycznia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Stycznia 2013 Witam Was. Oto pierwsza, długo oczekiwana ankieta. Udział w niej wzięły 3 osoby: Freakovsky Bistro (znany teraz jako REAL'FUKK) Kastorama Proszę również w tym temacie zamieszczać propozycje tematów na następną ankietę (postaram się ją zrobić do przyszłej środy) KASTORAMA Redaktor: Gdzie i kiedy dowiedziałeś się o Fragujemy? Kastorama: Jeżeli chodzi o fragujemy dowiedziałem się o tym niedługo po jego powstaniu, a raczej przekształceniu, z tego co pamiętam obecny admin kanix mnie o tym poinformował. Redaktor: Na jakim serwerze wtedy grałeś? Kastorama: 4Fun deathrun i trochę ZM. Redaktor: Czy na którymś z serwerów miałeś admina? Kastorama: Tak na 4 funie przez okres około 4 miesięcy, bardzo dobrze wspominam te czasy. Redaktor: Czy posiadałeś jakieś inne rangi? Kastorama:VIP na forum, otrzymuje go każdy admin który przestaje nim być. Innych nie miałem. Redaktor: Czy nadal grasz na serwerach Fragujemy? Kastorama: Coraz rzadziej ale nadal na nie zaglądam. Redaktor: Dziękuję za udzielone odpowiedzi. FREAKOVSKY Redaktor: Gdzie i kiedy dowiedziałeś się o Fragujemy? Freakovsky: o Fragujemy.com dowiedziałem się 2 minuty po otwarciu tej sieci serwerów. Dowiedziałem się o niej od mojego dobrego przyjaciela Nesty'ego Redaktor: Na jakim serwerze wtedy grałeś? Freakovsky: Na początku grywałem na serwerze 4FUN, który dotrwał do teraz. Redaktor: Czy na którymś z serwerów miałeś admina? Freakovsky: Po kilku miesiącach gry, otrzymałem propozycję. Oczywiście, przyjąłem ją i z chęcią złożyłem podanie. Admina na 4FUN straciłem dwa dni temu. Redaktor: Czy posiadałeś jakieś inne rangi? Freakovsky: Oczywiście, po dłuższym czasie awansowałem na moderatora, kilka dni po tym awansowałem do rangi global moderatora forum. Redaktor: Czy nadal grasz na serwerach Fragujemy? Freakovsky: Oczywiście, najcześciej gram teraz na serwerach ZM i 4FUN. Redaktor: Dziękuję za udzielone odpowiedzi. Freakovsky: Proszę bardzo i również dziękuje, pozdrawiam. BISTRO Redaktor: Gdzie i kiedy dowiedziałeś się o Fragujemy? Bistro: O Fragujemy dowiedziałem się na samym początku powstania. Miałem i nadal mam dobre kontaktu z Nestym ,więc wiedziałem jak przebiega jego działaność w sieci. Redaktor: Na jakim serwerze wtedy grałeś? Bistro: 4FUN. Redaktor: Czy na którymś z serwerów miałeś admina? Bistro: Owszem miałem na 4FUN. Redaktor: Czy posiadałeś jakieś inne rangi? Bistro: Byłem Moderatorem działu Grafiki. Redaktor: Czy nadal grasz na serwerach Fragujemy? Bistro: Ostatnio nie przepadam za graniem w Counter-Strike, jak się skuszę to MIX, CW albo coś w tym stylu, ale jak się zdarzy zagrać coś innego to Fragujemy jest numerem 1 na mojej liście odwiedzania. Redaktor: Dziękuję za udzielone odpowiedzi. Bistro: Z chęcią udzielałem odpowiedzi dla Fragujemy. Zapraszam do oceniania i komentowania!
Core Opublikowano 23 Stycznia 2013 Elitarny Fragowicz Opublikowano 23 Stycznia 2013 Bardzo ciekawa ankieta. Piotruś, odwalasz kawał dobrej roboty. Przyjemnie się to czyta :)
Właściciel GET Opublikowano 23 Stycznia 2013 Właściciel Opublikowano 23 Stycznia 2013 Najlepsza ankieta została przeprowadzona z bistro; jego odpowiedzi konkretne, nie tak jak u Freakovskyego. Dlaczego? Za dużo mówi, przez co za dużo kłamie. Można to uznać, że "zapomniał", lecz mimo wszystko chodzi o sam kontekst tego: gdy czegoś nie wiemy ile dni, piszemy kilka dni lub tygodni (w przypadku GM'a, otrzymał Władek z nim po 2 tygodniach); "admina straciłem" bla bla bla.. PS: Znowu niepotrzebnie "czy mogę przeprowadzić" odp: tak - no to przecież oczywiste! Po co coś takiego? To psuje cały efekt, bo przeprowadzając wywiad, gość się zgodził na to i nie ma potrzeby pisania nam w jaki sposób namówiłeś go albo czy wyraził zgodę..
Piotrus Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Stycznia 2013 Najlepsza ankieta została przeprowadzona z bistro; jego odpowiedzi konkretne, nie tak jak u Freakovskyego. Dlaczego? Za dużo mówi, przez co za dużo kłamie. Można to uznać, że "zapomniał", lecz mimo wszystko chodzi o sam kontekst tego: gdy czegoś nie wiemy ile dni, piszemy kilka dni lub tygodni (w przypadku GM'a, otrzymał Władek z nim po 2 tygodniach); "admina straciłem" bla bla bla.. PS: Znowu niepotrzebnie "czy mogę przeprowadzić" odp: tak - no to przecież oczywiste! Po co coś takiego? To psuje cały efekt, bo przeprowadzając wywiad, gość się zgodził na to i nie ma potrzeby pisania nam w jaki sposób namówiłeś go albo czy wyraził zgodę.. Co do tego "czy mogę przeprowadzić..." usunąłem, masz rację, lepiej wygląda. :> Co do odpowiedzi Freakovskiego i innych, tutaj samej ich treści usuwał/zmieniał nie będę, jedynie poprawiał stylistycznie. Dlaczego? Ponieważ jeśli zmyślają, to oni to robią nie ja, ja siebie nie ośmieszam w takim wypadku.
Właściciel GET Opublikowano 23 Stycznia 2013 Właściciel Opublikowano 23 Stycznia 2013 Wiem Piotruś, jednak stylistykę odpowiadających też bym zostawił, a skupił się na sobie (nie twierdzę, że Ty musisz poprawiać siebie). To co piszą, też nie Twoja sprawa, to jest wywiad i to o danym użytkowniku świadczy.
Paciaciak Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zawieszony Opublikowano 23 Stycznia 2013 Odpowiedzi u Bistro są zwięzłe i odpowiadają w najprostszy sposób na zadawane pytania. Bardzo dobra ANKIETA, lecz miałem nadzieje, że będą to zadawane przez ciebie pytanie w temacie, a my będziemy mogli sobie wybrać wariant który nas satysfakcjonuje.
Piotrus Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Stycznia 2013 Wiem Piotruś, jednak stylistykę odpowiadających też bym zostawił, a skupił się na sobie (nie twierdzę, że Ty musisz poprawiać siebie). To co piszą, też nie Twoja sprawa, to jest wywiad i to o danym użytkowniku świadczy.Mógłbym zostawić, ale według (tutaj wszystkich nie oskarżam) większość pisałaby tak, że trzeba by się domślać co ktoś napisał. Mogłoby to również świadczyć o moim lenistwie. :> Odpowiedzi u Bistro są zwięzłe i odpowiadają w najprostszy sposób na zadawane pytania. Bardzo dobra ANKIETA, lecz miałem nadzieje, że będą to zadawane przez ciebie pytanie w temacie, a my będziemy mogli sobie wybrać wariant który nas satysfakcjonuje. Wtedy taka ankieta byłaby zbyt banalna. :> Przypominam o: Proszę również w tym temacie zamieszczać propozycje tematów na następną ankietę (postaram się ją zrobić do przyszłej środy)
Zasłużony Fragowicz Władek Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Stycznia 2013 Przyjemne dla oka :) Dobra robota.
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Stycznia 2013 Dobrze zrobione :)
Rekomendowane odpowiedzi