Skocz do zawartości

Ankieta dot. graczy Fragujemy!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was.

Oto pierwsza, długo oczekiwana ankieta.

Udział w niej wzięły 3 osoby:

Freakovsky

Bistro (znany teraz jako REAL'FUKK)

Kastorama

Proszę również w tym temacie zamieszczać propozycje tematów na następną ankietę (postaram się ją zrobić do przyszłej środy)

KASTORAMA

Redaktor: Gdzie i kiedy dowiedziałeś się o Fragujemy?

Kastorama: Jeżeli chodzi o fragujemy dowiedziałem się o tym niedługo po jego powstaniu, a raczej przekształceniu, z tego co pamiętam obecny admin kanix mnie o tym poinformował.

Redaktor: Na jakim serwerze wtedy grałeś?

Kastorama: 4Fun deathrun i trochę ZM.

Redaktor: Czy na którymś z serwerów miałeś admina?

Kastorama: Tak na 4 funie przez okres około 4 miesięcy, bardzo dobrze wspominam te czasy.

Redaktor: Czy posiadałeś jakieś inne rangi?

Kastorama:VIP na forum, otrzymuje go każdy admin który przestaje nim być. Innych nie miałem.

Redaktor: Czy nadal grasz na serwerach Fragujemy?

Kastorama: Coraz rzadziej ale nadal na nie zaglądam.

Redaktor: Dziękuję za udzielone odpowiedzi.

FREAKOVSKY

Freakovsky: o Fragujemy.com dowiedziałem się 2 minuty po otwarciu tej sieci serwerów. Dowiedziałem się o niej od mojego dobrego przyjaciela Nesty'ego

Freakovsky: Na początku grywałem na serwerze 4FUN, który dotrwał do teraz.

Freakovsky: Po kilku miesiącach gry, otrzymałem propozycję. Oczywiście, przyjąłem ją i z chęcią złożyłem podanie. Admina na 4FUN straciłem dwa dni temu.

Freakovsky: Oczywiście, po dłuższym czasie awansowałem na moderatora, kilka dni po tym awansowałem do rangi global moderatora forum.

Freakovsky: Oczywiście, najcześciej gram teraz na serwerach ZM i 4FUN.

Freakovsky: Proszę bardzo i również dziękuje, pozdrawiam.

BISTRO

Bistro: O Fragujemy dowiedziałem się na samym początku powstania. Miałem i nadal mam dobre kontaktu z Nestym ,więc wiedziałem jak przebiega jego działaność w sieci.

Bistro: 4FUN.

Bistro: Owszem miałem na 4FUN.

Bistro: Byłem Moderatorem działu Grafiki.

Bistro: Ostatnio nie przepadam za graniem w Counter-Strike, jak się skuszę to MIX, CW albo coś w tym stylu, ale jak się zdarzy zagrać coś innego to Fragujemy jest numerem 1 na mojej liście odwiedzania.

Bistro: Z chęcią udzielałem odpowiedzi dla Fragujemy.

Zapraszam do oceniania i komentowania!

Opublikowano

Bardzo ciekawa ankieta. Piotruś, odwalasz kawał dobrej roboty. Przyjemnie się to czyta :)

• Właściciel
Opublikowano

Najlepsza ankieta została przeprowadzona z bistro; jego odpowiedzi konkretne, nie tak jak u Freakovskyego. Dlaczego? Za dużo mówi, przez co za dużo kłamie. Można to uznać, że "zapomniał", lecz mimo wszystko chodzi o sam kontekst tego: gdy czegoś nie wiemy ile dni, piszemy kilka dni lub tygodni (w przypadku GM'a, otrzymał Władek z nim po 2 tygodniach); "admina straciłem" bla bla bla..

PS: Znowu niepotrzebnie "czy mogę przeprowadzić" odp: tak - no to przecież oczywiste! Po co coś takiego? To psuje cały efekt, bo przeprowadzając wywiad, gość się zgodził na to i nie ma potrzeby pisania nam w jaki sposób namówiłeś go albo czy wyraził zgodę..

Opublikowano

Najlepsza ankieta została przeprowadzona z bistro; jego odpowiedzi konkretne, nie tak jak u Freakovskyego. Dlaczego? Za dużo mówi, przez co za dużo kłamie. Można to uznać, że "zapomniał", lecz mimo wszystko chodzi o sam kontekst tego: gdy czegoś nie wiemy ile dni, piszemy kilka dni lub tygodni (w przypadku GM'a, otrzymał Władek z nim po 2 tygodniach); "admina straciłem" bla bla bla..

PS: Znowu niepotrzebnie "czy mogę przeprowadzić" odp: tak - no to przecież oczywiste! Po co coś takiego? To psuje cały efekt, bo przeprowadzając wywiad, gość się zgodził na to i nie ma potrzeby pisania nam w jaki sposób namówiłeś go albo czy wyraził zgodę..

Co do tego "czy mogę przeprowadzić..." usunąłem, masz rację, lepiej wygląda. :>

Co do odpowiedzi Freakovskiego i innych, tutaj samej ich treści usuwał/zmieniał nie będę, jedynie poprawiał stylistycznie.

Dlaczego? Ponieważ jeśli zmyślają, to oni to robią nie ja, ja siebie nie ośmieszam w takim wypadku.

• Właściciel
Opublikowano

Wiem Piotruś, jednak stylistykę odpowiadających też bym zostawił, a skupił się na sobie (nie twierdzę, że Ty musisz poprawiać siebie). To co piszą, też nie Twoja sprawa, to jest wywiad i to o danym użytkowniku świadczy.

Opublikowano

Odpowiedzi u Bistro są zwięzłe i odpowiadają w najprostszy sposób na zadawane pytania.

Bardzo dobra ANKIETA, lecz miałem nadzieje, że będą to zadawane przez ciebie pytanie w temacie, a my będziemy mogli sobie wybrać wariant który nas satysfakcjonuje.

Opublikowano

Wiem Piotruś, jednak stylistykę odpowiadających też bym zostawił, a skupił się na sobie (nie twierdzę, że Ty musisz poprawiać siebie). To co piszą, też nie Twoja sprawa, to jest wywiad i to o danym użytkowniku świadczy.

Mógłbym zostawić, ale według (tutaj wszystkich nie oskarżam) większość pisałaby tak, że trzeba by się domślać co ktoś napisał.

Mogłoby to również świadczyć o moim lenistwie. :>

Odpowiedzi u Bistro są zwięzłe i odpowiadają w najprostszy sposób na zadawane pytania.

Bardzo dobra ANKIETA, lecz miałem nadzieje, że będą to zadawane przez ciebie pytanie w temacie, a my będziemy mogli sobie wybrać wariant który nas satysfakcjonuje.

Wtedy taka ankieta byłaby zbyt banalna. :>

Przypominam o:

Proszę również w tym temacie zamieszczać propozycje tematów na następną ankietę (postaram się ją zrobić do przyszłej środy)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dobrze zrobione :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności