hawks123 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Fragowicz Opublikowano 22 Stycznia 2013 Nick jakiego używasz: HsF # Shad0w Wiek: 16 lat Staż gry Counter-Strike: 3 lata Staż gry na serwerze: 1 miech Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję? : Tak Znajomość komend oraz funkcji admina: Tak Godziny w jakich grasz: w tygodniu po południu 15-20 a w weekendy all day :P Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: -Ogarniam ludzi na serwie -Mam mega Humor :P -Często jestem na serwie(ostatnio zawaliłem bo komp w naprawie :) ) -Nie banuje za to że ktoś dobrze gra -Umiem się dogadać z ludźmi :) Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID:STEAM_0:1:36018066 Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania :)
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 22 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Stycznia 2013 Dobry jesteś - http://cs-hejdz.pl/topic/9920-podanie-by-shad0w/#entry43053 Na Hejdzu Cię nie przyjęli, to teraz tutaj. Wielkie nie z mojej strony.
Właściciel GET Opublikowano 22 Stycznia 2013 Właściciel Opublikowano 22 Stycznia 2013 Tylko, że cs-hejdz jest tu mało istotny, mimo że mamy z nimi prywatną współpracę. Jestem na nie, gdyż złożyłeś chyba zbyt dużo w ostatnim czasie na innych sieciach podań..
Paciaciak Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zawieszony Opublikowano 22 Stycznia 2013 W gametrakerze nie ma ciebie, że ty grałeś. Sprawdzałem pod nickiem HsF # Shad0w oraz Skad0w i za cholere tam nie wyskakujesz. Gdy gram na serwerze to nie widziałem Ciebie ani razu powiedz czy ty w ogóle grałeś chociaż raz na serwerze? Składasz podania na rożnych sieciach chodź i tak wiesz ze nie zostaniesz przyjęty. Weź człowieku się ogarnij i uspokój się, gdyż możesz zostać po banowany przez administrację tej sieci jak i innych. Duże NIE.
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 22 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Stycznia 2013 Spełnij wymagania.
Rekomendowane odpowiedzi