aaPSIKPL Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Witam Od Paru dni pojawiają się coraz większe lagi nie stałe a co parę sekund. Są dosyć długie co za tym idzie z płynnością nie mamy za wiele wspólnego. Dodatkowo Resp zaś nie działa, jak powinien odradza się jeden na drugim. Prośba dajcie wszędzie Respy losowe i będzie po problemie. Nie będzie Far mienia na Respach i może się rozgrywka poprawi.
Właściciel GET Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Właściciel Opublikowano 4 Kwietnia 2020 AD 1. Lagi mogą występować wszędzie. Zrób pomiar, ale na 99% to wina Twojego Internetu. Nie tylko Ty masz problemy. AD 2. Ten bug jest tylko chwilowo w czasie rozgrzewki. Pozdrawiam
MethoD Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Elitarny Fragowicz Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Ten bug nie występuje tylko w czasie rozgrzewki, na małych mapach na losowych respach respisz się na plecach przeciwnika bądź też u kolegi z teamu. W sytuacji gdy ktoś się na mnie z respi to automatycznie zatrzymuje mnie na 2/3 sekundy, Tak to wygląda i jest to w czasie normalnej rozgrywki. Pozdrawiam
aaPSIKPL Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Witam No dziś to już jest mistrzostwo świata Plik z demkiem jak płynnie się gra. Dodam na innych Serwerach nie mam takich LAgów. https://megawrzuta.pl/download/d4ae93f8cbd4ab8f946e8d1a35d2bb5c.html Dodatkowo jeszcze Bana dostałem hahaha no to już szczyt szczytu
Właściciel GET Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Właściciel Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Miałeś zrobić pomiar winMTR...
aaPSIKPL Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Kwietnia 2020 (edytowane) Zaraz wkleje Edytowane 9 Kwietnia 2020 przez aaPSIKPL
Właściciel GET Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Właściciel Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zrób pomiar, naciśnij "copy to the text" a potem wklej na https://wklejaj.pl/ wypełnij adres ( wpisz byle co ), tytuł i "wklej" a potem link daj.
aaPSIKPL Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Kwietnia 2020 (edytowane) Nie działa ta Strona. Nie da się tam dodać tego pliku Edytowane 9 Kwietnia 2020 przez aaPSIKPL
Właściciel GET Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Właściciel Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Jak nie działa? Nie otwiera Ci?
aaPSIKPL Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zrobiłem tak narzędziem wycinanie jak widać chyba nawet lepiej 1
Właściciel GET Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Właściciel Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Wg pomiaru miałeś dziś 76% pakietu przez trasę, co oznacza, że to nie jest wina serwera, a: Albo usługodawcy Twojego Internetu. Albo jest problem w czasach koronawirus z przeciążeniem sieci, przez co w pewnym punkcie styku jest widoczne.
aaPSIKPL Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Ok porobię jak będę widział Lagi i ci podeśle w PW. 1
aqq_ Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Sponsor Opublikowano 10 Kwietnia 2020 panowie lagi sa wszedzie na kazdym serwerze od 3 - 4 tygodni. Wina koronawirusa bo teraz kazdy siedzi na necie od rana do wieczora ! i tak jest na calym swiecie. Ja mam lacze 500Mbps a loss na serwerze jest ostatnio jakies 5-8 non stop. Ludzie sie irytuja ale nie zmeni sie nic do momentu az lockdown przestanie obowiazywac 2
D F Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Fragowicz Opublikowano 13 Kwietnia 2020 (edytowane) @ GET Podczas gry nie miał dużo utraty pakietów: Edytowane 13 Kwietnia 2020 przez D F
Właściciel GET Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Właściciel Opublikowano 14 Kwietnia 2020 To jest to, co powiedział @ aqq_ - nikt nie spodziewał się takiego gigantycznego ruchu. Infrastruktura tego nie wytrzymała, przez co można odczuwać lagi. Szczególnie, jeśli to jest gracz mieszkający za granicą. 1
aaPSIKPL Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Kwietnia 2020 @ GET co ma wspólnego moje mieszkanie za granicą z lagami? Powiem tak tu nie chodzi o Ping ani o stałe logowanie. Chodzi mi o to, iż całą mapę przegra się praktycznie normalnie po czym nagle gra tak jak by do głowy dostawała. Laguje tak że nic się nie da zrobić ruszyć się itp. Gra się po 3-4 sek zwiesza, startuje, zwiesza i tak np przez 1 min. Po czy m zaś można grać np 2 mapki bez większych problemów. Co najlepsze Ping nawet przy tych z wiechach jest na normalnym poziomie. 1
Właściciel GET Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Właściciel Opublikowano 14 Kwietnia 2020 To ma do tego, że z tego co wiem na łączu zagranicznym występują od jakiegoś czasu problemy.
Właściciel GET Opublikowano 8 Listopada 2020 Właściciel Opublikowano 8 Listopada 2020 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi