PaiN kiLLer.! Opublikowano 14 Stycznia 2013 Fragowicz Opublikowano 14 Stycznia 2013 Witam mam problem z AmxBans`em. Otóż mam forum na Proserwer (xaa.pl) i przy instalacji AmxBans`a trzeba podać bazę MySQL i nic innego nie wchodzi tylko localhost. Oczywiście instaluje się z powodzeniem ale niewiem czy AmxBans zadziała na serwerze. A jeśli na stronie zainstaluje z localhost to na serwerze w sql.cfg mam również wpisać localhost czy IP bazy? Prosze o pomoc :D
Właściciel GET Opublikowano 14 Stycznia 2013 Właściciel Opublikowano 14 Stycznia 2013 Przeczytaj: http://pl.wikipedia.org/wiki/Localhost - skoro instaluje się AMXBans z takim hostem, na serwerze robisz tak samo. Pamiętaj, że musisz zezwolić na połączenie z Twoim serwerem, najlepiej wpisz: % i po sprawie.
PaiN kiLLer.! Opublikowano 14 Stycznia 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 14 Stycznia 2013 Dzięki :P Do zamknięcia
PaiN kiLLer.! Opublikowano 14 Stycznia 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 14 Stycznia 2013 a musze tworzyć nową baze SQL do podłączenia amxbansa czy na tej co jest serwer?
Właściciel GET Opublikowano 14 Stycznia 2013 Właściciel Opublikowano 14 Stycznia 2013 Pomyśl logicznie. Po 1. Jak można wpisywać inne dane na serwerze i inne dane do AMXBans przy instalacji? Bo ja tego nie rozumiem. Baza MySQL ma jedne i te same dane, a nie kilka odmian. Po 2. Skoro AMXBans w całości zainstalował się na konkretnej bazie, to wiadome że składniki jego znajdują się na konkretnej bazie. Więc nie rozumiem powyższego pytania, jak ma działać na innej bazie AMXBans, skoro tam nie ma składników zainstalowanych? Serwer musi mieć połączenie z bazą, na której jest zainstalowany AMXBans. Czy gdziekolwiek widziałeś, aby do AMXBans web była inna baza, a od serwera też inna? Mijałoby się to z celem. Moja rada: nie zabieramy się za coś, czego nie rozumiemy. Należy pomyśleć z logicznego punktu widzenia, a nie punktu paranormalnego.
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum HLDS & SRCDS → AMX MOD X → Problemy i pytania do HLDS & SRCDS → AMX MOD X → Mody → AMXBans → Problemy i pytania
Właściciel GET Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Właściciel Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi