Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 13 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2013 NonSpriteGlowFix~ Działanie Pluginu :Plugin usuwa komunikat który wyskakuje w konsoli 'Non-sprite set to glow!' na niektórych mapach kiedy mapper ustawi w bycie tryb renderowania na żarzenie gdzie nie występuje sprite.~ Instalacja :Standardowa: http://fragujemy.com/topic/5641-opis-instalacji-plugin%C3%B3w-i-konfiguracja/Źródło : amxx.pl NonSpriteGlowFix.rar
Właściciel GET Opublikowano 13 Stycznia 2013 Właściciel Opublikowano 13 Stycznia 2013 To jest bardzo przydatne, ponieważ z nonsprite nie poradzimy bez ingerencji w przerobieniu danej mapy. Zazwyczaj błąd spamuje, gdy autor przypadkowo lub celowo ustawił tryb renderowania na żarzenie, gdzie nie występuje dany sprite - wiem to, bo tak czytałem i nawet w opisie tego pluginu tak jest napisane. Co to dokładnie oznacza? Nie wiem, bo mapami się nie zajmuje. Ale trzeba wiedzieć, że takich komuników nie można sobie olewać, to tak samo jakby nie wgrać pliku .txt do lang. To powoduje niepotrzebne zapytania do Metamod;P (mowa o nie wgraniu pliku .txt, a co do non-sprite set to glow, zapewne żre ram), co za tym idzie zwiększa się zużycie CPU. Dlatego warto dbać o pamięć, a szczególnie CPU.
Właściciel GET Opublikowano 6 Czerwca 2017 Właściciel Opublikowano 6 Czerwca 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi