Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 13 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2013 Dla tych, którzy nie znają się na AMXX (Pawnie) paczuszka idealna zapewne. Lecz ja wole coś własnego pokombinować w tych pluginach aby uczynić je unikalnymi :D Mi ta paczuszka nie odpowiada.
PaiN kiLLer.! Opublikowano 13 Stycznia 2013 Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2013 ta ta. Teraz to wszystko będziesz mowił że źle. ja prubóje pomóc i pisać posty żeby było dobrze ale kur.. jak zwykle źle !!! a zresztą języka PAWN nie znam
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 13 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2013 ta ta. Teraz to wszystko będziesz mowił że źle. ja prubóje pomóc i pisać posty żeby było dobrze ale kur.. jak zwykle źle !!! a zresztą języka PAWN nie znam Powiedz mi, czy jak każdy serwer będzie taki sam to czy u ciebie będą gracze?
Właściciel GET Opublikowano 13 Stycznia 2013 Właściciel Opublikowano 13 Stycznia 2013 ta ta. Teraz to wszystko będziesz mowił że źle. ja prubóje pomóc i pisać posty żeby było dobrze ale kur.. jak zwykle źle !!! a zresztą języka PAWN nie znam Nikt Ci nie broni pisać postów, wątków. Ktoś będzie chciał, to sobie wygrzebie pluginy z tej paczki, bo warto.
Rekomendowane odpowiedzi