PaiN kiLLer.! Opublikowano 13 Stycznia 2013 Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2013 Jeżeli zbugowała nam się gra czyli: 1.Cokolwiek naciśniemy to łączy nas z jakimś serwerem 2.Mamy na wszystkich klawiszach bindy i chcemy szybko odbindować 1.Pobieramy pliczek GameMenu.res i wrzucamy do naszego folderu z CS do katalogu cstrike\resource 2.Pobieramy pliczek config.cfg i wrzucamy do naszego folderu z CS do cstrike
Zasłużony Fragowicz Władek Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2013 Szybciej i łatwiej jest usunąć te 2 pliki.
PaiN kiLLer.! Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2013 Żąl... Jak sie usunie to CS nie będzie działał a wgl ja się usunie to to samo co podmienic http://fragujemy.com/Paczka-BF2-4fun <--- zajrzyj lepiej tu
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 13 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2013 Polecam nie pisać postów jeden pod drugim. Jak się te pliki usunie, to cs będzie działał ponieważ przy wchodzeniu na serwer pliki te pobiorą się. :)
PaiN kiLLer.! Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2013 Aha sory niewidziałem o tym. Mój błąd chciałem pomóc ale nie dopatrzyłem błędu
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi