Skocz do zawartości

[KOSZ] Nowe mapki.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No cóż, moim zdaniem moglibyście dać ją na spróbowanie ;) Jeżeli, by się nie sprawdziła to, usuniecie ją. Jeżeli mówimy już, o bezsensownych mapach, to zm jurassic park jest totalnym bezsensem ;d No ale to tylko moja opinia.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jeżeli mówimy już, o bezsensownych mapach, to zm jurassic park jest totalnym bezsensem ;d No ale to tylko moja opinia.

Bzdura, bardzo fajna mapka.

@Topic: odnośnie tematu - warto dodać wszystkie na próbę.

• Właściciel
Opublikowano

Każda map ma jakiś sens, nie ma czegoś takiego jak bezsensowna mapa. Prędzej beznadziejna.

Nie będzie żadnego spróbowania z tą mapą, powiedziałem i wyraźnie, nie dam się naciągnął na kompromis. Mapa była już dawno temu za poprzedniego właściciela serwera, nie nadaje się na nasz serwer i pochłania za dużo CPU. Czy to jest niewystarczający argument? Cały czas trąbie i trąbie, a Ty usilnie próbujesz mnie przekonać, kiedy wyraziłem swoje stanowcze: NIE.

Co do map nuke_kamp, była ona i kompletnie zapomniałem ją wgrać. Powtórzę - jestem za, świetna mapa.

Militia? Można spróbować.

Co do inferno, to co w poprzednich postach i tyle w tym temacie. Czy tak naprawdę ciężko drugiego człowieka pojąć i zrozumieć? Nie bez powodu jestem na nie.

Następny, nie będzie żadnej próby z de_inferno. Oo, kolejny argument. Będzie płacz o zmianę mapy! Zresztą, jaką próbę? Chyba tylko z militą próbę, bo cała reszta jest znana za poprzedniego właściciela i nie wymaga żadnego przetestowania.

Opublikowano

Każda map ma jakiś sens, nie ma czegoś takiego jak bezsensowna mapa. Prędzej beznadziejna.

Nie będzie żadnego spróbowania z tą mapą, powiedziałem i wyraźnie, nie dam się naciągnął na kompromis. Mapa była już dawno temu za poprzedniego właściciela serwera, nie nadaje się na nasz serwer i pochłania za dużo CPU. Czy to jest niewystarczający argument? Cały czas trąbie i trąbie, a Ty usilnie próbujesz mnie przekonać, kiedy wyraziłem swoje stanowcze: NIE.

Co do map nuke_kamp, była ona i kompletnie zapomniałem ją wgrać. Powtórzę - jestem za, świetna mapa.

Militia? Można spróbować.

Co do inferno, to co w poprzednich postach i tyle w tym temacie. Czy tak naprawdę ciężko drugiego człowieka pojąć i zrozumieć? Nie bez powodu jestem na nie.

Następny, nie będzie żadnej próby z de_inferno. Oo, kolejny argument. Będzie płacz o zmianę mapy! Zresztą, jaką próbę? Chyba tylko z militą próbę, bo cała reszta jest znana za poprzedniego właściciela i nie wymaga żadnego przetestowania.

Dobrze, nie napinajmy się. Po prostu chciałem, się dowiedzieć też dlaczego nie chcesz tej mapki wgrać - powiedziałeś, zrozumiałem i wszystko gra ;) Dzięki.
  • 3 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności