swampfirE. Opublikowano 10 Stycznia 2013 Fragowicz Opublikowano 10 Stycznia 2013 Nazwa do wgrania: zm_inferno Screenshot mapy: Link do mapy: http://maps.cs-bg.info/maps/cs/596/ Nazwa do wgrania:zm_militia Screenshot mapy: Link do mapy: http://gamebanana.com/maps/144090 Nazwa do wgrania:zm_nuke_kamp Screenshot mapy: Link do mapy: http://www.17buddies.net/17b2/View/Map/19189/zm_nuke_kamp.html
BaNaNeK Opublikowano 10 Stycznia 2013 Fragowicz Opublikowano 10 Stycznia 2013 Pomysł wprowadzenia nowych map bardzo mi sie podoba, poniewaz gra staje sie monotonna na 5 mapach.
Właściciel GET Opublikowano 10 Stycznia 2013 Właściciel Opublikowano 10 Stycznia 2013 Nuke kamp i militia okej, inferno nie.
swampfirE. Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 10 Stycznia 2013 inferno nie. Luz luz, a takie tylko pytanko czemu akurat inferno nie ;d ?
Właściciel GET Opublikowano 10 Stycznia 2013 Właściciel Opublikowano 10 Stycznia 2013 Bo ta mapa jest nonsensem, nie sprawdzi się, nie pasuje.
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 10 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Stycznia 2013 można dodać i spróbować wszystkie czemu nie
swampfirE. Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 10 Stycznia 2013 No cóż, moim zdaniem moglibyście dać ją na spróbowanie ;) Jeżeli, by się nie sprawdziła to, usuniecie ją. Jeżeli mówimy już, o bezsensownych mapach, to zm jurassic park jest totalnym bezsensem ;d No ale to tylko moja opinia.
Zasłużony Fragowicz Władek Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Stycznia 2013 Jeżeli mówimy już, o bezsensownych mapach, to zm jurassic park jest totalnym bezsensem ;d No ale to tylko moja opinia. Bzdura, bardzo fajna mapka. @Topic: odnośnie tematu - warto dodać wszystkie na próbę.
Właściciel GET Opublikowano 10 Stycznia 2013 Właściciel Opublikowano 10 Stycznia 2013 Każda map ma jakiś sens, nie ma czegoś takiego jak bezsensowna mapa. Prędzej beznadziejna. Nie będzie żadnego spróbowania z tą mapą, powiedziałem i wyraźnie, nie dam się naciągnął na kompromis. Mapa była już dawno temu za poprzedniego właściciela serwera, nie nadaje się na nasz serwer i pochłania za dużo CPU. Czy to jest niewystarczający argument? Cały czas trąbie i trąbie, a Ty usilnie próbujesz mnie przekonać, kiedy wyraziłem swoje stanowcze: NIE. Co do map nuke_kamp, była ona i kompletnie zapomniałem ją wgrać. Powtórzę - jestem za, świetna mapa. Militia? Można spróbować. Co do inferno, to co w poprzednich postach i tyle w tym temacie. Czy tak naprawdę ciężko drugiego człowieka pojąć i zrozumieć? Nie bez powodu jestem na nie. @Topic: odnośnie tematu - warto dodać wszystkie na próbę. Następny, nie będzie żadnej próby z de_inferno. Oo, kolejny argument. Będzie płacz o zmianę mapy! Zresztą, jaką próbę? Chyba tylko z militą próbę, bo cała reszta jest znana za poprzedniego właściciela i nie wymaga żadnego przetestowania.
swampfirE. Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 10 Stycznia 2013 Każda map ma jakiś sens, nie ma czegoś takiego jak bezsensowna mapa. Prędzej beznadziejna. Nie będzie żadnego spróbowania z tą mapą, powiedziałem i wyraźnie, nie dam się naciągnął na kompromis. Mapa była już dawno temu za poprzedniego właściciela serwera, nie nadaje się na nasz serwer i pochłania za dużo CPU. Czy to jest niewystarczający argument? Cały czas trąbie i trąbie, a Ty usilnie próbujesz mnie przekonać, kiedy wyraziłem swoje stanowcze: NIE. Co do map nuke_kamp, była ona i kompletnie zapomniałem ją wgrać. Powtórzę - jestem za, świetna mapa. Militia? Można spróbować. Co do inferno, to co w poprzednich postach i tyle w tym temacie. Czy tak naprawdę ciężko drugiego człowieka pojąć i zrozumieć? Nie bez powodu jestem na nie. @Topic: odnośnie tematu - warto dodać wszystkie na próbę. Następny, nie będzie żadnej próby z de_inferno. Oo, kolejny argument. Będzie płacz o zmianę mapy! Zresztą, jaką próbę? Chyba tylko z militą próbę, bo cała reszta jest znana za poprzedniego właściciela i nie wymaga żadnego przetestowania. Dobrze, nie napinajmy się. Po prostu chciałem, się dowiedzieć też dlaczego nie chcesz tej mapki wgrać - powiedziałeś, zrozumiałem i wszystko gra ;) Dzięki.
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 11 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Stycznia 2013 nowa lista map jest przygotowywana, wezmiemy je pod uwagę.
Właściciel GET Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Właściciel Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi