Skocz do zawartości

[KOSZ] [Poradnik] Far Cry 3

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Poradnik: Far Cry 3

far-cry-3-cover.jpg

Trzecia część słynnej serii Far Cry, będąca strzelaniną z widokiem FPP, wyprodukowaną przez Ubisoft Studios. Gracze wcielają się w Jasona Brody’ego, który w wyniku nieszczęśliwego skoku ze spadochronem ląduje na wyspie, opanowanej przez psychopatycznych piratów. Pamiętajcie jednak, że Far Cry 3 to gra o otwartej strukturze i na rozwiązanie każdego problemu istnieje wiele różnych sposobów. Wszystko zależy bowiem od indywidualnego stylu gry, doboru broni i wielu innych. Proponowane przez nas rozwiązania są skuteczne, aczkolwiek nic nie stoi na przeszkodzie, abyście próbowali wykonać coś po swojemu.

Po uwolnieniu się z klatki zmierzaj za Grantem. Gdy natkniecie się na pierwszych przeciwników po prawej stronie, kucnij i trzymaj się bardzo blisko swojego brata. Wbrew pozorom już na tym etapie gry możesz zostać wykryty. Kluczem do sukcesu jest tu zatem trzymanie się w jak najmniejszej odległości pleców Granta. Po minięciu budki z dwoma wrogami (koniecznie na kuckach!) wyczują Was psy po lewej. Nie przejmuj się nimi i miń kolejnego strażnika zaabsorbowanego rozprawianiem mięsa... Dalszy ciąg poradnika znajdziesz, tutaj.

Autor: Jerzy Daniłko

Źródło: eurogamer.pl

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dziena za poradnik. Przeszedłem całą! Myślę, że drugi raz też dam rade : ) Nie grałem jeszcze multiplayer, jak wrażenia? ktoś grał MP?

• 3 miesiące temu...
  • 4 lata później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności