N3v3R Opublikowano 4 Stycznia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Stycznia 2013 Ktoś na serwerze oskarżał mnie o czity. 1. Grałem na NSie dobre 2 lata 2. teraz na steam gram prawie półtora roku 3. lubię jak ktoś się upiera że mam czity :] tak więc wielkie Dzięki Ludziska a tutaj dla waszego oka , domagał się tego admin serwera Only DD2 "Gruby" http://www.sendspace.pl/file/c2bc3c51a16202f7bb7a4c6
Właściciel GET Opublikowano 4 Stycznia 2013 Właściciel Opublikowano 4 Stycznia 2013 Nie wiem po co takie rzeczy. Gruby powinien zbanować Cię lub posłać demko do specjalnego tematu [ forum tamte widzą tylko admini wzwyż ] do oceny. Zamykam i nie ma potrzeby robienia takich cyrków. Jak Grubemu chcesz się pochwalić, bo tak Ci zalecił, to tańcuj mu na PW, a nie na forum. Forum nie służy od załatwiania waszych prywatnych spraw.
Właściciel GET Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Właściciel Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi