Piotrus Opublikowano 2 Stycznia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Stycznia 2013 Witam Was bardzo serdecznie. Gazetka Fragujemy, będzie zbiorem informacji dot. tej sieci. Będę w niej umieszczał wszelkie informacje dot. nowych adminów, modów, zmian na serwerze. Gazetka będzie się ukazywała co mniej więcej 2 tygodnie. Dzisiejszy numer będzie nietypowy. Będzie on podsumowaniem poprzedniego roku, serdecznie zapraszam! WAŻNE DATY 01.01 2012r. - Powstanie sieci Fragujemy.com Wakacje 2012 - Powstanie 2 nowych serwerów - FFA oraz DD2 Rewolucja wrześniowa 2012 - Właściciel Beny został wyrzucony z sieci, a wraz z nim ZM i DR Październik 2012 - Powstanie redakcji Mikołajki 2012 - Reaktywacja serwera ZM ZMIANY W ADMINISTRACJI Na moderatorów złożono 15 podań. Z czego: pozytywnie rozpatrzono - 12; a negatywnie - 3 Ogólna lista modów (zielony kolor jeśli awansował/jest dalej w administracji, czerwony jeśli został usunięty z posady moderatora lub odszedł) Krakers kcn. Hak3R Semir Rasta Girl Ruby93 Loniu - Otrzymuje wyróżnienie za najnierozsądniejszą "postać" FG Bistro pig wild xalen Maciej - awans na GlobalModa, a po rewolucji wrześniowej - Administratora KingDoom - był Administratorem przy powstaniu sieci, lecz nie ma go już z nami Freakovsky - Awans na GlobalModa mrx Core Władek - awans na GlobalModa Marian - od początku był GlobalModem, a wraz z Maciejem po rewolucji wrześniowej, awansował na Administratora ADMINI SERWERÓW Ilość złożonych podań na adminów na wszystkich 4 serwerach - 125; z czego aż 29 pozytywnie rozpatrzonych! Lista wszystkich adminów (Zielony kolor nadal są adminami, czerwony kolor odeszli/wyrzuceni) Semir Bistro Maciej - Jako administrator admina ma wszędzie Kanix - 4FuN, Only DD2 Cless Ass fisken Freakovsky - 4FUN, ZM, DD2 Zywiecki Radeq Wladek - 4FUN, Only DD2 Jo Kozik^ Beny 0 skilla Kastorama Szalona krowka Hak3r - były H@ FFA Sniadanie z Al-Kaida (teraz Piotrus :>) - 4FUN Smiley :D Streak! mr x - H@ Only DD2 Flatron - Only DD2 Rogal - ZM Markelon Killer number one - ZM Raducha - H@ Zombie Mod Kaen - 4FUN Gruby - Only DD2 Koval - 4FUN Kcn (wcześniej IceTea) - ZM, Only DD2 Serdecznie zapraszam do tematu -> PODZIĘKOWANIA ZA CAŁY ROK
Zasłużony Fragowicz Władek Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Stycznia 2013 Brawo :)
Właściciel GET Opublikowano 2 Stycznia 2013 Właściciel Opublikowano 2 Stycznia 2013 Tak czy inaczej, za 2 tygodnie będzie coś lepszego, to tylko takie tam dodatkowe do mojego tematu :)
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 2 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Stycznia 2013 Super.
Piotrus Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Stycznia 2013 Tak czy inaczej, za 2 tygodnie będzie coś lepszego, to tylko takie tam dodatkowe do mojego tematu :) Bo ja to zrobię. :D A tak na poważnie, ten numer to jest takie podsumowanie poprzedniego roku, więc za bardzo nie miałem co pisać. Za 2 tygodnie będzie coś ciekawszego.
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 2 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Stycznia 2013 Tak czy inaczej, za 2 tygodnie będzie coś lepszego, to tylko takie tam dodatkowe do mojego tematu :) Bo ja to zrobię. :D A tak na poważnie, ten numer to jest takie podsumowanie poprzedniego roku, więc za bardzo nie miałem co pisać. Za 2 tygodnie będzie coś ciekawszego. Miejmy nadzieję na to -,-
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Stycznia 2013 Wszystko okej.
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 2 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Stycznia 2013 Dobra robota !
Core Opublikowano 2 Stycznia 2013 Elitarny Fragowicz Opublikowano 2 Stycznia 2013 Bardzo fajnie podsumowane. Dobra robota.
Zasłużony Fragowicz Semir Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Stycznia 2013 Bardzo fajny pomysł z tą gazetką szkoda tylko że brakuje niektórych rzeczy. Ogólnie to + dla redaktora.
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 3 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Stycznia 2013 Ciekawie się zapowiada. Powodzenia!
Paciaciak Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zawieszony Opublikowano 4 Stycznia 2013 Good job. Za ankiety się weź.
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 4 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Stycznia 2013 Świetny pomysł podsumowanie na 6+ :)
mrX Opublikowano 6 Stycznia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Stycznia 2013 Dobra robota i oby tak dalej. Pozdrawiam
Właściciel GET Opublikowano 5 Listopada 2015 Właściciel Opublikowano 5 Listopada 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi