Właściciel GET Opublikowano 1 Stycznia 2013 Właściciel Opublikowano 1 Stycznia 2013 Podziękowanie za cały rok spędzony na Fragujemy.com! Tak, to jest ten moment! To dziś obchodzimy swoją uroczystość, dokładnie rok minął od założenia sieci serwerów Fragujemy.com! Za ten wspólny czas razem; za te miłe spędzony chwile; za to, że wbiłem prawie 4000 tysiące postów, a było warto; za zgłaszanie cheaterów; za wszelką pomoc; za to, że w ogóle jesteście i byliście - chciałbym serdecznie podziękować wszystkim zgromadzonym, czytającym, użytkownikom, gościom, administracji, całemu zespołowi moderującemu po prostu wszystkim, którzy mieli choć chwilę do czynienia z naszą siecią. Na facebooku polubiło nas ponad 30 osób po ciężkiej i trudnej sytuacji we wrześniu! Nasze serwery odwiedza dziennie ponad 500 graczy, nasze forum ma ponad 200 unikalnych odwiedzin oraz 800 wyświetleń. Nie są to jakieś liczby świetne, ale w każdym bądź razie są one dość dobre w stosunku do liczby użytkowników oraz kryzysu, który mieliśmy. Dane na podstawie m.in. google analytics. Fragujemy.com, to sieć prowadzona przez doświadczoną załogę, kiedyś dzielnica-fragów. Powstała w wyniku kontynuacji mało znanego projektu, tuż po CS-DF.pl. Już sama nazwa wskazuje na to, iż sieć przede wszystkim skupia na tematyce osiągnięć, innymi słowy to, co przyciąga uwagę każdego gracza. Przez cały rok, dokładaliśmy wszelkich starań zarówno w rozwoju serwerów pod względem jakości, jak i konfiguracji, aby serwery były odpowiednio przystosowane do rozgrywki każdego gracza. To wszystko sprawia, że spędzone chwile na dowolnym, ulubionym, wybranym przez Ciebie serwerze, staje się atrakcją, wywiera emocje, a po długim, ciężkim dniu, odpoczynkiem. Mamy nadzieję, że nasza praca zostanie doceniona i będziemy mogli kontynuować dalej naszą pracę, poszerzać jeszcze bardziej wiedzę oraz zadowolenie graczy. Mamy nadzieję, że w nowym roku, w dalszym etapie pracy, będziemy mogli stać się jedną z największych sieci w Polsce! Dziękujemy za cały rok spędzony razem z nami! Nasze osiągnięcia, statystyki. Dzięki ponad 1800 użytkownikom, których najwięcej było online 355 dnia 30-08-2012 o 14:01, wbiliśmy ponad 25 tysięcy postów w ponad 5 tysiącach wątkach! Przez 24h było online 45 użytkowników, najczęściej odwiedzany wątek ( -> http://fragujemy.com/Tori-Black ), zaś najwięcej odpowiedzi zyskał temat ( -> http://fragujemy.com/Admini-kontra-uzytkownicy ); użytkowników, którzy coś napisali: 41.98% - prawie 50%! Dziękujemy serdecznie za rok, trudny rok dla nas, przez różne okoliczności i osoby. Od ponad 3 miesięcy jesteśmy wolną siecią, o haśle: "Nowa administracja, nowe pomysły, nowy zespół, nowe rządy! O tak, to już działa!". Naszym cudownym grafikiem, który przykłada największe starania po to, aby forum świetnie wyglądało jest nie kto inny jak bistro. Zmiany najważniejsze, które zaszły przez rok bądź ciekawostki: -> powstanie sieci 1.01.2012 -> na starcie był aż 3 serwery: 4FUN, ZM, DR -> w kwietniu ZM był przedłużony do 31 slotów -> w wakacje wystartowały 2 nowe serwer: DD2, FFA -> wyrzucenie z sieci najważniejszego członka, właściciela, który stwarzał problemy; przez co zostały tylko serwery: 4FUN, DD2, FFA -> we wrześniu nowa administracja, powN właściciel, a administratorzy Maciej i Marian - reorganizacja załogi -> w październiku wystartowała redakcja -> pojawienie się 6 grudnia ZM -> przeniesienia serwera ZM 31.12.2012r na Cloud Game Server (to stąd wczoraj były tak potężne niestabilności oraz restarty) -> rocznica 1.01.2013! -> zniesienie składki adminowskiej comiesięcznej na stałe 1.01.2013 Na koniec chciałbym okazać Wam filmik, który jest wdzięcznością i podziękowaniem. Został wykonany przez Maciej-a: Krótki filmik, który zachęca i motywuje do dalszego działania w tej sieci! W ciągu tego roku, będziemy starali się być jedną z najlepszych sieci w ELICIE polskiej. Dziękujemy za polubienie filmiku! 1
Core Opublikowano 1 Stycznia 2013 Elitarny Fragowicz Opublikowano 1 Stycznia 2013 Po prostu coś zajebistego ! To już rok minął, szybko to leci . . . Niech ta sieć rozwija sie w takim tempie jak dotychczas, właściciele sieci jak i cała załoga odwala kawał dobrej roboty aby to wszystko wyglądało tak jak teraz. Profesjonalizm !! // Edytowałem przypadkiem ten post :d zamiast swój.
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 1 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Stycznia 2013 No i wspaniale. Już myślałem, że z tym filmem zawalę. Miały być inne plany co do niego ale tak dosłownie to wszystko robiłem na ostatni gwizdek. Ale poratowaliśmy się z Beniaminem i daliśmy radę. Oglądajcie a przy okazji zachęcamy do subskrybowania naszego konta na youtube: -> http://www.youtube.com/user/Fragujemycom Trzymajcie się ciepło i aby też ten kolejny rok tak szybko minął. Ale z większymi sukcesami na koncie naszej sieci.
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 4 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Stycznia 2013 Brawo filmik się udał, a szczególnie się cieszę z przejścia na Cloud w serwerze ZM :))
Właściciel GET Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Właściciel Opublikowano 4 Stycznia 2013 Brawo filmik się udał, a szczególnie się cieszę z przejścia na Cloud w serwerze ZM :)) Tak, już niebawem czeka nas przejście na 4.0 ZM i myślę, że będzie stabilnie. Chodzi mi tu głównie o początek rundy, muszę pokombinować. Prawdopodobnie wiem, co może być przyczyną czegoś takiego.
Paciaciak Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zawieszony Opublikowano 4 Stycznia 2013 Moim zdaniem siec fragujemy bedzie jeszcze dlugo "funkcjonowała". Dziekujemy za ten rok i oby przedtrwała jeszcze długo, długo. Moglibyście zrobić dłuższy filmik który zachęcał by do gry na sieci. Jakieś screeny z serwerów, śmieszne sytuacje itp.
B.A. Opublikowano 4 Stycznia 2013 Fragowicz Opublikowano 4 Stycznia 2013 To juz jeden rok minął, zawsze sądziłem ze takie dobre serwery muszą mieć pare lat. Mam nadzieje, że w tym roku będzie powrót DR. :)
Właściciel GET Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Właściciel Opublikowano 4 Stycznia 2013 To juz jeden rok minął, zawsze sądziłem ze takie dobre serwery muszą mieć pare lat. Sukces zawdzięczamy tylko dzięki graczom, którzy grają na naszych serwerach i chętnie odwiedzają forum. Lecz nie można zapomnieć, że mamy do czynienia z doświadczoną administracją, nie jest to nasza pierwsza sieć, ale miejmy nadzieję, że ostatnia.
SSG Opublikowano 16 Stycznia 2013 Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2013 Oby tak dalej ,znakmita administracja i miła gra!! OBY TAK DALEJ!!!
Rekomendowane odpowiedzi