Bialutkii Opublikowano 14 Września 2019 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Września 2019 Siemanko fragowicze. Sam już sobie nie dam razy z tym problemem więc postanowiłem zasięgnąć pomocy u kogoś bardziej obcykanego. Mianowicie chodzi o to że podczas gry w cs 1.6 na każdym serwerze występują u mnie ścinki tak mniej więcej na 2-3 sekundy.(PING, FPS'y nie wchodzą w gre bo nawet ping mi nie rośnie a fpsy nie spadają.) Nie wiem już co z tym robić. Próbowałem dużo rzeczy. Poradniki itp. Reset routera, reinstall cs-a, spójność plików, wyłączenie synchronizacji karty, zmiana priorytetu, wszelakie komendy. Nic nie działa. I teraz pytanie do was. Dałoby radę coś z tym zrobić czy już totalna lipa? Może chodzi o neta dodam że niedawno zwiększono mi limit MB/s z 40 do 60. PS: @ furyaa oto powód czemu moja aktywność na serwerze spadła. 1
Dzik! Sz3ryF^^ Opublikowano 19 Września 2019 Sponsor Opublikowano 19 Września 2019 Spróbuj odpalić cs'a w zgodności win XP przez Administratora, sprawdź aktualizację sterowników szczególnie grafiki, wymuś aktualizację STEAM, skopiuj swoje gry z platformy STEAM na dysk po czym zrób mu reinstall, przeszukaj kompa jakimś dobrym antywirusem, na koniec format Peceta Co wiedziałem powiedziałem 1
Bialutkii Opublikowano 27 Września 2019 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Września 2019 Do zamknięcia jak jak pisałem dla @ furyaa . Zwiększenie limitu MB/s zmieniło wszystko i jest git. Powracam do żywych po 2 tygodniach. 1
Rekomendowane odpowiedzi