Siwy ? Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Witam, otóż mam problem z włączeniem ts'a po instalacji próbuje włączyć, ale wyskakuje błąd który dodam w załączniku.. Robiłem wszystko co opisali w necie, ale nie pomogło.. Może miał ktoś taki problem i wie jak ogarnąć? Pozdrawiam, Siwy
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Masz zainstalowane jakieś biblioteki Microsoft Visual C++?
Siwy ? Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Sierpnia 2019 20 godzin temu, Damo napisał: Masz zainstalowane jakieś biblioteki Microsoft Visual C++? Musiałbym zobaczyć, nie jestem pewien.
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Jeśli nie masz to zainstaluj, jeśli jakieś masz to prawdopodobnie brakuje nowych. Po zainstalowaniu zrestartuj komputer i spróbuj odpalić TS3. 1
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Sierpnia 2019 @Siwy ? problem został naprawiony? 1
Siwy ? Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 11 Sierpnia 2019 @Damo jasne pomogło, dzięki wielkie można zamknąć Darkness.#exe, 11 Sierpnia 2019 Zamykam na prośbę autora tematu. 1
Rekomendowane odpowiedzi