Skocz do zawartości

[ODRZUCONE] Jasiek-typ któremu sie trudno odezwać

Loczek0750

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skarga na: Jasiek
Nick podczas gry: Loczeknikoko
Nick osoby oskarżonej: Jasiek 
Dlaczego składasz skargę: Niekompetencja admina, admin ktory nie istnieje na serwerze.
Data zdarzenia: 15:00 25lipca 2k19
Opis zdarzenia: Gram sobie normalnie w cska na waszym serwerze bo lubie sie tam rozgrzac przed mm, i cyk wbijam do palacy sekund 20 do konca rundy i jak to zawsze jest na ffa typy w tt zawsze tam kutaszą, nigdy nie wbijaja na bs poprostu co runde takich 5 standardowych, klasycznych ziomkow  sa w tym palacu i czekaja albo ktos ich zrashuje albo savuja ta bron do next rundy.  Gdzie cele mapy? Gdzie cokolwiek? Ja rozumiem "zachowywac bron" na ffa ale nie jesli robi sie to co runde. No ale przechodzac do istotnego elementu to poprostu wbilem zabili mnie, tilt zlapal noi napisalem sobie bez niczego tak o "co za psy".

Ja rozumiem ze to jest obrazliwe ale odrazu dawac banicje? Spoko jesli typ nie ma odwagi sie odezwac a jest adminem, napisac czegokolowiek, pouczyc, cos typu "slowa" czy whatever i wtedy jesli znowu bym wyzywal dac mi tego bana lub gaga. Danie upomnienia nie jest trudne.. Nie wiem czy wgl wasi admini wiedza co to jest gag lub mute bo zawsze jak jest problem to rozwianie jest dla nich tylko jedno - ban.

No ale nie musicie mi odpowiadac nawet, temat do zamkniecia odrazu bo i tak juz nie wbije na te forum bo nie bede sie klócił. 
Dowód

Opublikowano

Widzisz @Loczek0750 po 1, ciężko to wgl. przeczytać, bo napisane jest jak masło maślane.

Po 2, jeżeli masz jakieś wątpliwości itd. to od tego jest forum i dział serwera, żeby tu wejść i powiadomić o sytuacji.

Admini nie muszą siedzieć 24/7 w grze. 

Istnieje również serwer ts3 z kanałem pomocy na serwerach, na którym znaleść mogłbyś np. mnie.

Teraz odnosząc się do banicji to tak:

Obrażanie admina - ban do 7 dni, a Obrażanie gracza: pozostałe obrażanie - ban według uznania admin. 

Dostałeś 4 godziny, więc ban nie został nadany bezpodstawnie, mimo że nie napisałeś może strasznych wyzwisk to i tak obraziłeś graczy/admina.

Forum istnieje nie tylko do odwołań od cheatów.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Chyba pomyliłeś serwery kolego... U nas nie będą tolerowane jakiekolwiek wyzwiska, bo trochę swobody i Wam, graczom się w du.ie przewraca. Potem się zaczyna jechanie po matkach i każdy zdziwiony, że ma bana. Mam nadzieję, że wyciągniesz z tego wnioski. A co do kampienia w pałacach; to normalne, na każdym serwerze tak jest, spowodowane jest to brakiem komunikacji, bo nikt nie chce wejść sam i zginąć za zero.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ciesz sie że dostałeś bana na 4 h bo ,,co za psy" dotyczyło całej drużyny w tym mnie i twój ban mógłby być o wiele dłuższy.Za wyzywiska przeważnie jest ostrzeżenie,gag ale jak ktoś przesadza to nie ma sensu żebym z tobą rozmawiał tym bardziej pouczał.Bo gdy ktoś przesadzi to najlepszą nauczką którą zapamięta to ban.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Każdy człowiek, który sprawuje jakaś funkcje, ma prawo się pomylić, wlepić bana za obrazę odruchowo (szczególnie jeśli te wyzwiska są na porządku dziennym). Na bana jak najbardziej zasłużyłeś i nie widzę żadnych podstaw byś mógł nazwać @.jasieka niekompetentnym, nawet w przypadku gdyby to była jednorazowa pomyłka. Tutaj taryfikator dał mu taką możliwość i z niego skorzystał. Wchodząc na serwer akceptujesz regulamin, więc nie rozumiem zdziwienia tym banem. Admin jak widać się z nim zapoznał i zrobił to co do niego należało. Popracuj może z panowaniem nad obrazą, skoro robisz to "tak o bez niczego"... 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Twoja skarga ostała rozpatrzona negatywnie.

Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją, możesz raportować ten post.

Zespół Fragujemy.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności