Furi Opublikowano 27 Grudnia 2012 Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2012 Nazwa do wgrania: fun_allinone Screenshot mapy: Link do mapy: http://www.cstrike-planet.com/maps/1941-fun_allinone
Paciaciak Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zawieszony Opublikowano 27 Grudnia 2012 Grałem na tej mapce troszke na 1 serwerze i wydaje mi sie ze może sprawdzic sie na serwerze. Moim skromnym zdaniem powinna byc wgrana.
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 27 Grudnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2012 W tej klatce jest mnóstwo bugów, na dodatek jakimś dziwnym trafem można czasami zabić przez okno między respem TT a CT. Jestem na nie, ponieważ też mogą się blokować oba teamy.
Właściciel GET Opublikowano 27 Grudnia 2012 Właściciel Opublikowano 27 Grudnia 2012 Jestem na nie, ponieważ też mogą się blokować oba teamy. Nie będą ;>
Sh!q Opublikowano 27 Grudnia 2012 Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2012 grałem na tej mapce , ja na TAK >:))
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 3 Lutego 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Lutego 2013 Świetnie, że ktoś postanowił tutaj taką propozycję złożyć. Grałem kiedyś i nie mogłem zapamiętać nazwy tej mapy a tutaj proszę. Na pewno gracze będą zadowoleni z tej mapy, więc dodamy :)
Właściciel GET Opublikowano 12 Maja 2017 Właściciel Opublikowano 12 Maja 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi