Agata - Pomorze ;3 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Elitarny Fragowicz Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Kochani! Od wczoraj mój laptop bardzo źle chodzi. 1. Włączyłam i była aktualizacja . 2. Zalogowałam sie i chciałam włączyć Cs'a . 3. Za każdym razem, kiedy nacisnęłam na ikonkę pojawiał się komunikat o błędzie ( załącznik ) 4. Błąd ponoć jest od apki związanej z Fortnite - Epic Games . Nic nie chce się włączyć - w sensie foldery, aplikacje. Internet działa normalnie, reszta bez szwanku. Co mam zrobić? Jutro chciałam zawieść do naprawy - no ale może ktoś z Was wie co mam zrobić ; c
Zasłużony Fragowicz Logistyk Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Może on coś pomoże @GanGrena stary jak swat . 1
Legendarny Fragowicz heroine Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Spróbuj zrobić spójność plików gry (do CS GO i 1.6 ta sama opcja) - biblioteka gier - prawym na grę, wybierasz właściwości - pliki lokalne - sprawdź spójność plików gry 1 1
Agata - Pomorze ;3 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 14 Kwietnia 2019 7 minut temu, heroine napisał: 8 minut temu, heroine napisał: Spróbuj zrobić spójność plików gry (do CS GO i 1.6 ta sama opcja) - biblioteka gier - prawym na grę, wybierasz właściwości - pliki lokalne - sprawdź spójność plików gry Nic z tym nie zrobie. W żaden folder , podfolder nie wejdę, bo nie chce się włączyć. ; c Chyba jednak oddam go do informatyka. Dziękuję mimo to! ❤️ 1
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Kwietnia 2019 17 godzin temu, Agata - Pomorze ;3 napisał: Chyba jednak oddam go do informatyka. @gtx ma niedaleko jak pamiętam 1
Agata - Pomorze ;3 Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 18 Kwietnia 2019 W dniu 15.04.2019 o 15:30, ¯\_(ツ)_/¯ napisał: @gtx ma niedaleko jak pamiętam Haha A to czekam na pomoc
Rekomendowane odpowiedzi