Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 27 Października 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Października 2011 DGL ACTION - funky edit by HOSKOO
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 13 Listopada 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2011 Najs ;p Powiem ci jedno. Zrób sobie ogl. intro do filmiku ;)
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 13 Listopada 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2011 Najs ;p Powiem ci jedno. Zrób sobie ogl. intro do filmiku ;) Bez sensu jak to właśnie jest coś typu "action" tak jak beaf. ma. Co do filmiku to git jak zawsze, a ja nadal nie ogarniam tego edytowania w sv itd. Szacun za chęci i efekty.
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2011 Dziękuje, właśnie za takie komentarze które motywują mnie do dalszej pracy.
MarkeloN Opublikowano 13 Listopada 2011 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2011 No to jest zajebis** powiedz ile czasu spędziłeś przy tym ? [mod]Zajebiste to nie przekleństwo[/mod]
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2011 No to jest zajebis** powiedz ile czasu spędziłeś przy tym ?Ciężko powiedzieć bo czasami raz dziennie sobie coś tam podkręcałem testowałem nawet po te 20 minut, a raz siedziałem np. 30 minut to tak może jakby zsumować wszystko to tak by może wyszło z 5 - 6h, aczkolwiek dni mi to zajęło ok. 10
MarkeloN Opublikowano 13 Listopada 2011 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2011 No ale efekty są :)
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 13 Listopada 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2011 Eleganckie .
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Hyde park → Własna twórczość do Świat Counter-Strike'a → Move / tricki
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 7 Czerwca 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Czerwca 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi