Sh!q Opublikowano 23 Grudnia 2012 Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2012 Siemka w tym poradniku napisze jak uzywac broni w cs'ie . :) Zaczynamy . : Usp : Najlepiej strzelac w głowę iż jego obrazenia wychodzą po 100+ czyli na pewno zabijemy Przeciwnika 1 strzałem , jezeli strzelamy w Ciało to Celować w brzuch i strzelac seriami . Dgl : Zadaje on dość duże obrażenia w ciało wychodzące po 40 czasem do 60 , w głowe zaś wali on po 200 + z bliska a z daleka po 123 , celujac w ciało musimy sie poruszac bo Przeciwnik nas zabije . Famas : Ta bron jest dobra ponieważ ma 2 tryby strzelania , tryb Automatyczny i tryb seryjny , na daleke odległości najlepiej stosować 2 tryb ( Seryjny ) poniewaz strzela po 2-3 strzały i jest bardzo celny , pierwszy tryb najlepiej uzywac gdy jest blisko nas przeciwnik ( Bron u CT ) M4A1 : ta bron jest pomysłowa ma tłumik i zadaje bardzo duze obrazenia , strzelac do przeciwnika seriami a nie tzw. FullAuto ( bron u CT ) Gail : Bron ma wiecej amunicji niz inne bronie , jest szybka , zadaje dobre dość obrażenia , gdy strzelamy fullauto najlepiej celować w brzuch to trafimy w Głowę ( Hed'a ) (bron u TT ) Ak47 : Ta bron jest najsilniejsza z broni szturmowych , zadaje ogromne obrazenia w ciało po 40 + w głowe po 130 + , najgorszym rozwiazaniem jest strzelanie fullauto poniewaz ma ona bardzo duzy rozrzut , polecam Serie ( bron u TT) AWP : Bron ta ma 10 amunicji , jest zaś bardzo dobra potrafi zabic 1 strzałem w ciało ( prócz nóg ) w ciało wali po 110 + a w nogi po 85 w głowe zaś wali po 400 + , bron wystepuje u Ct jak i u TT , jest to bron snajperska , gdy zakupujemy Awp najlepiej dokupic do tego Usp Lub Deagla . ! Dziekuje ze przeczytaliscie moj poradnik , KOPIOWANIE ZA MOJĄ Zgodą . ! poradnik bardziej dla początkujących :P
IntruZZ Opublikowano 23 Grudnia 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2012 Glock : Początkowy pistolet w drużynie TT , jest on bardzo dobry jeśli potrafimy się nim posługiwać . Bardzo szybki posiadający 2 tryby strzelania , auto i seria . Bardzo dobrze trafić nim z głowę w trybie Automatycznym
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 23 Grudnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2012 Mało broni opisałeś :)
Sh!q Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2012 kcn. wiem ze mało to są bronie ktore są najczesciej uzywane . :P
madejov Opublikowano 12 Stycznia 2013 Fragowicz Opublikowano 12 Stycznia 2013 Jak dla dla początkujących Odradzam AWP ;)
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi