jacoslaw Opublikowano 7 Lutego 2019 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Lutego 2019 (edytowane) Szanowni Państwo, od kilku dni (2-3) dziwnie mi się gra na serwerze, mam takie jakby mikro lagi czy coś. Początkowo myślałem że to przez mój internet LTE ale zagrałem na innej serwerowni i jakoś to przyzwoicie wyglądało. Wobec tego mam pytanie czy coś było robione na serwerze, jakieś ustawienia zostały zmienione, czy to tylko moje odczucia ? Edytowane 7 Lutego 2019 przez jacoslaw 2
Administrator Główny gtx Opublikowano 7 Lutego 2019 Administrator Główny Opublikowano 7 Lutego 2019 https://fragujemy.com/topic/9893-cs-16-pełna-lista-zmian-na-serwerze-only-dd2/?page=2&tab=comments#comment-346744 1
Właściciel GET Opublikowano 7 Lutego 2019 Właściciel Opublikowano 7 Lutego 2019 @jacoslaw zrób pomiar winMTR. To, że gdzie indziej nie ma lagów o niczym nie świadczy jeszcze, bo równie dobrze mógł to być serwer ulokowany w innej serwerowni. 1
Właściciel GET Opublikowano 26 Lutego 2019 Właściciel Opublikowano 26 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi