Sebox Opublikowano 5 Lutego 2019 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2019 Cześć. Próbowałem dzisiaj wejść na serwer CS:GO Only Mirage i jestem wywalany przez błąd VACa. Próbowałem spójności plików,próbowałem reinstalla CS-a,niestety nic nie pomogło. Jakieś pomysły? Pozdrawiam.
Właściciel GET Opublikowano 5 Lutego 2019 Właściciel Opublikowano 5 Lutego 2019 Cześć, To jest błąd od Valve. Z reguły znika to po 24h. Pozdrawiam
Zasłużony Fragowicz Rick Grimes. 乡 Opublikowano 5 Lutego 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2019 @Sebox mógłbyś wysłać zdjęcie co pisze dokładnie?
Sebox Opublikowano 6 Lutego 2019 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2019 (edytowane) Proszę. Dodam tylko, że komputer jest świeżo po ponownej instalacji systemu więc nie mam jeszcze nawet antywirusa. Co ciekawe,wszedłem dzisiaj na serwer,pograłem około 25 minut i dopiero po tym czasie wyrzuciło mnie z serwera z poniższym komunikatem. Edytowane 6 Lutego 2019 przez Sebox
Zasłużony Fragowicz Rick Grimes. 乡 Opublikowano 6 Lutego 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2019 @Sebox Też miałem kiedyś taki problem masz filmik i zobacz. https://www.youtube.com/watch?v=eBzli1e2YkU W jakiś problem zapraszam na pw forum lub steam. EDIT!!! @Sebox Masz jakiś program m.in? CCleaner Powershell Sandboxie Cheat Engine IObit Start Menu 8 Process Hacker DLL Injectors Hypervisors Tam jest wszystko opisane co i jak. https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2117-ILZV-2837&l=english Pozdrawiam. 1
Sebox Opublikowano 7 Lutego 2019 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Lutego 2019 (edytowane) @Rick Grimes. Nie,nie mam. Tak jak mówiłem,komputer jest świeżo po instalacji systemu a co za tym idzie jestem pawianem i nie zgrałem sobie najważniejszych rzeczy więc mam tylko Steama,przeglądarkę,sterowniki do drukarki,open office,TS3 i CS-a. Pomimo wykonania tego co piszą zarówno w poradniku jak i w filmiku nic to nie dało. @GET Windows 8.1 64bit Edytowane 7 Lutego 2019 przez Sebox
Zasłużony Fragowicz Rick Grimes. 乡 Opublikowano 7 Lutego 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Lutego 2019 @Sebox Spróbuj ten poradni który znalazłem na steamie. 1. Wchodzicie do folderu gdzie macie zainstalowanego csa 2. Usuwacie wszystkie pliki z folderu BIN (Steam i cs musi byc wylaczony) 3. Po usunięciu plików włącz steam i kliknij na Counter Strike Global Offensive prawym przyciskiem myszki 4. Kliknij w własciwosci>Pliki Lokalne> Sprawdz spójność plików 5. Czekam aż się załaduje i czekamy aż pobiorą się pliki. 6. Włączamy Countera i cieszymy się z naprawianego blędu Dużo osób napisało, że pomógł ten poradnik. 2
Sebox Opublikowano 7 Lutego 2019 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Lutego 2019 Póki co reinstall steama przyniósł pożądany efekt ale powyższy poradnik pozwolę sobie zachować. Dziękuję za wszelką pomoc. Temat do zamknięcia. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi