PanGie Opublikowano 5 Lutego 2019 Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2019 Nick podczas gry:Pan GieNick admina: DamoPowód bana:SS-y Rozjaśnienia mapData zdarzenia: 05.02.2019 - 18:10:40Opis zdarzenia: Pytałem Damo za co dostałem Bana na tydzień powiedział że rozjaśnienia i wkleił mi jeszcze raz tym razem na zawsze.Dodałem 4 ss-y każdy ma po 2,3 mb a mam limit 9,77mb wrazie czego dokleje tego jednego i niech admin mi odpisze czy otworzył te ss-y bo naprawdę nie mam pojęcia jak to zrobić i czy mam te rozjaśnienia mapy bo jak na moje oko to Ja całej mapy nie mam rozjaśnionej tylko kawałek [FRAGBANS]-------------------------------------[FRAGBANS] ||| Zostales zbanowany na serwerze! ||| Nick: Pan Gie ||| IP: 83.238.145.249 ||| STEAM_ID: STEAM_1:0:988638827 ||| Nick admina: Damo ||| Powod: Wstaw 5 screenow na Fragujemy.com! ||| Nalozony: 05.02.2019 - 18:10:40 ||| Dlugosc: Na zawsze ||| Na: Fragujemy.com #02 [ ZOMBIE INFECTION ] :: Pukawka.pl (zm_compilation) ||| Musisz poczekac jeszcze: Na zawsze ||| Wygasa: Nigdy [FRAGBANS]-------------------------------------[FRAGBANS] Kicked :"Zostales zbanowany! Sprawdz sw HalfLife05.tga HalfLife06.tga HalfLife07.tga HalfLife08.tga
Legendarny Fragowicz Bersiak! Opublikowano 5 Lutego 2019 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2019 Screeny muszą być spakowane w 1 folder, a sam temat powinien zostać napisany w dziale odwołań - wstawianie screenów.
Legendarny Fragowicz Bersiak! Opublikowano 5 Lutego 2019 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi