Legendarny Fragowicz Samurai Tajrox 龙 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Stycznia 2019 Siemanko Jestem nowy na tej sieci i pomyślałem że na początku pokażę wam kilka moich prac graficznych, a tak po prostu. Większość z nich jest stara, dokładnie z 2017 - 2018 roku, ale nie wydaje mi się by był to problem ▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁ 1. 2. 3. 4. 5. 6.
Czerwion Opublikowano 3 Lutego 2019 Donator Opublikowano 3 Lutego 2019 @龙 Captain Tajrox, praca numer 3 całkiem ciekawa.Napis bardzo mi się podoba, ładnie wtopiony i wygładzony W pracach numer 1 i 2 napisy zbyt duże i zbyt duży obrys ten czerwony. Co do reszty prac nie mój typ, aczkolwiek doceniam estetykę. W czym tworzysz? 1
(Vali) ♥MiSiU♥ Opublikowano 4 Lutego 2019 Wykluczony Opublikowano 4 Lutego 2019 Powiem ci masz bardzo fajny styl i jak byś mógł napisać na pw odnośnie grafiki dla mnie, to bym się ucieszył.
Legendarny Fragowicz KADAS Opublikowano 16 Grudnia 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Grudnia 2021 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi