BOT [BOT] Raporcik Opublikowano 5 Stycznia 2019 BOT Opublikowano 5 Stycznia 2019 W dniu 06.01.2019 00:12 użytkownik Virus. otrzymał ostrzeżenie od Paciaciak. Ostrzeżenie nadane za ten post. Typ ostrzeżenia: Spam Ilość punktów karnych: 1 ( wygasa 05.01.2020 23:12 ) Notatka administracyjna: Nie dodano notatki. Notatka do użytkownika: Nie dodano notatki. Jeśli widzisz nieprawidłowość tego ostrzeżenia, napisz w tym temacie! Cytuj
BOT [BOT] Raporcik Opublikowano 9 Lutego 2019 Autor BOT Opublikowano 9 Lutego 2019 W dniu 09.02.2019 23:58 użytkownik Virus. otrzymał ostrzeżenie od Rick Grimes.. Ostrzeżenie nadane za ten profile. Typ ostrzeżenia: Stosowanie niewłaściwego języka Ilość punktów karnych: 3 ( wygasa 09.02.2020 22:57 ) Notatka administracyjna: Obraza na fragboxie. Dowód: Notatka do użytkownika: Obraza na fragboxie. Jeśli widzisz nieprawidłowość tego ostrzeżenia, napisz w tym temacie! Cytuj
Virus. Opublikowano 9 Lutego 2019 Elitarny Fragowicz Opublikowano 9 Lutego 2019 Kolego nadajesz ostrzeżenie a nie wiesz za co. Jaki powód ostrzeżenia? Koleś wyzywa kobietę a Ty mi dajesz upomnienie? Cytuj
Zasłużony Fragowicz psiaq* Opublikowano 10 Lutego 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Lutego 2019 Cofnijcie czas... Wtedy będzie widać. Cytuj
Zasłużony Fragowicz Rick Grimes. 乡 Opublikowano 10 Lutego 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Lutego 2019 Powodem ostrzeżenia jest: Stosowanie niewłaściwego języka. Dowód: https://i.imgur.com/3o3aO5e.png Pozdrawiam! Cytuj
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 10 Lutego 2019 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Lutego 2019 @Rick Grimes. 3pkt za takie przewinienie jest za dużo, użytkownik powinien dostać ostrzeżenie + blokadę na fragboxie. @Virus. staraj się zachowywać spokój na tym fragboxie na luziku, bez spin bo i tak ten osobnik by dostał blokadę za obrażanie. Decyzja jest następująca, cofam 3pkt bo jest to za dużo jak na jedno słowo, ale żeby było uczciwe, @Virus. dostajesz blokadę na fragboxie 48h. 2 Cytuj
Virus. Opublikowano 10 Lutego 2019 Elitarny Fragowicz Opublikowano 10 Lutego 2019 (edytowane) Właśnie miałem pisać sprostowanie. Poniżej dowód, dlaczego się tak odezwałem - i uważam, że to nie ja powinienem dostać ostrzeżenie. Niemniej jednak - spod dzięki za interwencję. Edytowane 10 Lutego 2019 przez Virus. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi