Harique Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zawieszony Opublikowano 18 Grudnia 2012 Polecam pare pozycji fantastycznych i przygodowych :): -Tron Dziedzictwo -Wszystkie części Szybcy i wściekli -Ghost Rider 1/2 -Oczywiście Harry Potter :) -D-War:Wojna Smoków -Gniew Tytanów -Dragonball: Ewolucja -Uczeń czarnoksiężnika -Tekken -Avatar To jest pare wybranych pozycji polecam i nie wszystkim muszą się one spodobać chodzi tylko o polecenie może niektórym się nudzi Pzdr !
mrX Opublikowano 18 Grudnia 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Grudnia 2012 Avatar,Tekken,Szybcy i wściekli widziałem. Ghost rider widziałem w 3D i słabe efekty. Byłem ostanio z moją kobietą w kinie na Titanic 3D bo mnie namówiła i powiem,że byłem w szoku,efekty masakra. Polecam,bierzcie dziouchy i do kina na Titanic 3D :D
Harique Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Zawieszony Opublikowano 19 Grudnia 2012 Musze spróbować :D jak tak polecasz :D
Sh!q Opublikowano 21 Grudnia 2012 Fragowicz Opublikowano 21 Grudnia 2012 Jak chcesz obejrzec Horrory to polecam - Martwica Mózgu - lalecyka Chucky - The Ring Komedia :D - American pie 2 , 3 i teraz co wyszła 9 oraz Zjazd Absolwentów :D
@lien[SoD] Opublikowano 5 Stycznia 2013 Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2013 Shiq Z tą Martwicą Mózgu to Ci się udało. :D Uważasz że to jest Horror ??? Wypowiadam wojnę To nie jest Horror :D Kto jest Za ? A z Filmów mogę polecić: - Lśnienie, - Szybcy i Wściekli ( wszystkie części) - Hobbit ( Taki film prawie dla każdego :) ) - John Carter ( coś ala Gwiezdne Wojny), - Igrzyska Śmierci ( mi sie osobiście podobały) - Koszmar Z Ulicy Wiązów ( Te stare części, nie ta amerykańska co ostatnio została wydana), - Hellriser ( Wszystkie części), - Niezniszczalni 1, 2 ( Dobra Akcja, mi się podobała), Mnóstwo tego się naoglądałem jak cośmi przyjdzie do głowy to polece :)
Gruby Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zawieszony Opublikowano 6 Stycznia 2013 ' pid='26789' dateline='1357374414'] Shiq Z tą Martwicą Mózgu to Ci się udało. :D Uważasz że to jest Horror ??? Wypowiadam wojnę To nie jest Horror :D Kto jest Za ? A z Filmów mogę polecić: - Lśnienie, - Szybcy i Wściekli ( wszystkie części) - Hobbit ( Taki film prawie dla każdego :) ) - John Carter ( coś ala Gwiezdne Wojny), - Igrzyska Śmierci ( mi sie osobiście podobały) - Koszmar Z Ulicy Wiązów ( Te stare części, nie ta amerykańska co ostatnio została wydana), - Hellriser ( Wszystkie części), - Niezniszczalni 1, 2 ( Dobra Akcja, mi się podobała), Mnóstwo tego się naoglądałem jak cośmi przyjdzie do głowy to polece :) Zobaczę bo chyba nie oglądałem jedynie co do hobita się nie zgadzam mało się działo 3 godziny siedzenia w kinie ...
Właściciel GET Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Właściciel Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi