słodż bendżamodż Opublikowano 27 Grudnia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2018 Od dłuższego czasu zauważam że po rozpoczęciu się nowej mapy np zaraz po wybraniu drużyny (dodam że nie zauważyłem zależności od mapy ale może mieć to związek z którąś z nich) Wywala mnie na pulpit a na środku wyskakuje okno z napisem "cs go exe przestał działać" spytałem się reszty graczy na serwerze i odpowiedzieli że też mają ten problem. Czy da się to jakoś naprawić? 1
Właściciel GET Opublikowano 27 Grudnia 2018 Właściciel Opublikowano 27 Grudnia 2018 Mam ten sam problem. To jest błąd od CS:GO i pojawia się losowo. Pozdrawiam 1
słodż bendżamodż Opublikowano 27 Grudnia 2018 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2018 Ok dzięki.
Właściciel GET Opublikowano 27 Grudnia 2018 Właściciel Opublikowano 27 Grudnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi