Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z CS:GO  mianowicie podczas gry mam "latające" fps od 50-90 bez przerwy, nie mam stałych fps nawet po ustawieniu max 60 jak i lekkie  ścinki gry nieznaczne ale są
wszystkie ustawienia mam na najniższe, dodam, że przed aktualizacjami miałem około 120 fps i gra nie ścinała tak bardzo jak teraz chociaż, też trochę ścinała
Podam specyfikacje pc:
Win 7 64bit
NVIDIA GeForce GTX 750
AMX athlon X4 860K 3,7 GHz

Ram 8 GB

Gram na rozdziałce 1360x768 jest to podstawowa rozdzielczość mojego "monitora" (w zasadzie to telewizor z taką rozdzielczością) także niemożliwe jest zmienienie rozdziałki choć uważam że nie będzie to konieczne, gram bez żadnych włączonych programów w tle poza ts lub discordem 

Komputer jest wyczyszczony na glanc, nie grzeje się, nic nowego co mogło by mu zaszkodzić nie instalowałem, spójność plików i defragmentacja dysku zrobiona, komputer przeskanowany

gra uruchamia się na parametrach" -threads 4 -nod3d9ex -nojoy -high -novid" próbowałem włączać grę na różnych konfiguracjach tych komend lub bez nich, bez efektu 

Dodatkowo jeśli ktoś ma cfg z min ustawieniami bez żadnych zbędnych rzeczy obciążających gra to chętnie przyjmę 

Nie wiem czy to kwestia optymalizacji cs'a czy czegoś innego ale jako wyznacznik podaje przykład GTA V które bez żadnego problemu lata na średnich detalach, bardzo proszę o jak najszybszą pomoc

Opublikowano

Mam podobnie. Na początku myślałem że "przycinki" powoduje dysk. Ale w inny grach elegancko. Więc winowajcą pozostaje silnik. Jakiś update cs:go musiał coś zepsuć.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ja kiedyś miałem też ścinki. Jak zaktualizowałem sterowniki do Karty Graficzne już tego nie miałem. Najlepiej zaktualizować kartę graficzną.

Opublikowano

Same problem z 400 fps teraz mam 120 FPS jakaś masakra...

image.thumb.png.bc687d3e231b961f4efc00718de429c2.png

• Właściciel
Opublikowano
12 godzin temu, Kappirano. napisał:

Ja kiedyś miałem też ścinki. Jak zaktualizowałem sterowniki do Karty Graficzne już tego nie miałem. Najlepiej zaktualizować kartę graficzną.

Ale tu zauważamy problem po aktualizacji CS:GO. Ostatnia aktualizacja sterowników dla mojej karty wygląda tak -> https://pclab.pl/news79561.html

Opublikowano

Dużo ludzi narzeka na to. Mam takie spadki tak samo. Wniosek? Update wprowadził coś, co powoduje takie spadki. Może to jakoś naprawią ?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@Wuj3k Pewnie te kurczaki, bomba, panorama i inne rzeczy, że mało fps/ścinki. Może w nowym roku lub dzisiaj wprowadzać update. :D  

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No u mnie też jest już normalnie. Dziś odpaliłem Cs:go i mam swoje Fpsy ?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Też mam miejsca gdzie są spadki a ich nie było przed aktualizacją. Zależy też co tam w confingu siedzi ?

Opublikowano

Mi się poprawiło już, od wczoraj nie zauważyłem dużych spadków.  A jak u Ciebie @eFragers ????

Opublikowano

Ostatnia wizyta użytkownika : 24.12.2018 r.

Temat wyczerpany.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności