eFragers Opublikowano 24 Grudnia 2018 Fragowicz Opublikowano 24 Grudnia 2018 Witam mam problem z CS:GO mianowicie podczas gry mam "latające" fps od 50-90 bez przerwy, nie mam stałych fps nawet po ustawieniu max 60 jak i lekkie ścinki gry nieznaczne ale są wszystkie ustawienia mam na najniższe, dodam, że przed aktualizacjami miałem około 120 fps i gra nie ścinała tak bardzo jak teraz chociaż, też trochę ścinała Podam specyfikacje pc: Win 7 64bit NVIDIA GeForce GTX 750 AMX athlon X4 860K 3,7 GHz Ram 8 GB Gram na rozdziałce 1360x768 jest to podstawowa rozdzielczość mojego "monitora" (w zasadzie to telewizor z taką rozdzielczością) także niemożliwe jest zmienienie rozdziałki choć uważam że nie będzie to konieczne, gram bez żadnych włączonych programów w tle poza ts lub discordem Komputer jest wyczyszczony na glanc, nie grzeje się, nic nowego co mogło by mu zaszkodzić nie instalowałem, spójność plików i defragmentacja dysku zrobiona, komputer przeskanowany gra uruchamia się na parametrach" -threads 4 -nod3d9ex -nojoy -high -novid" próbowałem włączać grę na różnych konfiguracjach tych komend lub bez nich, bez efektu Dodatkowo jeśli ktoś ma cfg z min ustawieniami bez żadnych zbędnych rzeczy obciążających gra to chętnie przyjmę Nie wiem czy to kwestia optymalizacji cs'a czy czegoś innego ale jako wyznacznik podaje przykład GTA V które bez żadnego problemu lata na średnich detalach, bardzo proszę o jak najszybszą pomoc
Właściciel GET Opublikowano 26 Grudnia 2018 Właściciel Opublikowano 26 Grudnia 2018 Też mam ten sam problem - 250-300 FPS, po czym ścina mnie dość często ze spadkami do 120 FPS. I tylko tak na CS:GO.
Krystek Opublikowano 26 Grudnia 2018 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 26 Grudnia 2018 Mam podobnie. Na początku myślałem że "przycinki" powoduje dysk. Ale w inny grach elegancko. Więc winowajcą pozostaje silnik. Jakiś update cs:go musiał coś zepsuć.
Zasłużony Fragowicz Rick Grimes. 乡 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2018 Ja kiedyś miałem też ścinki. Jak zaktualizowałem sterowniki do Karty Graficzne już tego nie miałem. Najlepiej zaktualizować kartę graficzną.
Zeu$ Opublikowano 27 Grudnia 2018 Wykluczony Opublikowano 27 Grudnia 2018 Same problem z 400 fps teraz mam 120 FPS jakaś masakra...
Właściciel GET Opublikowano 27 Grudnia 2018 Właściciel Opublikowano 27 Grudnia 2018 12 godzin temu, Kappirano. napisał: Ja kiedyś miałem też ścinki. Jak zaktualizowałem sterowniki do Karty Graficzne już tego nie miałem. Najlepiej zaktualizować kartę graficzną. Ale tu zauważamy problem po aktualizacji CS:GO. Ostatnia aktualizacja sterowników dla mojej karty wygląda tak -> https://pclab.pl/news79561.html
Zasłużony Fragowicz Rick Grimes. 乡 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2018 @GET Masz dostęp w panelu karty graficznego do Radeon Chill?
Właściciel GET Opublikowano 27 Grudnia 2018 Właściciel Opublikowano 27 Grudnia 2018 Mogę włączyć tryb Chill.
Zasłużony Fragowicz Rick Grimes. 乡 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2018 @GET Jak możesz to włącz i zobacz czy coś dało.
Wujas Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zawieszony Opublikowano 27 Grudnia 2018 Dużo ludzi narzeka na to. Mam takie spadki tak samo. Wniosek? Update wprowadził coś, co powoduje takie spadki. Może to jakoś naprawią ?
Zasłużony Fragowicz Rick Grimes. 乡 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2018 @Wuj3k Pewnie te kurczaki, bomba, panorama i inne rzeczy, że mało fps/ścinki. Może w nowym roku lub dzisiaj wprowadzać update.
Właściciel GET Opublikowano 6 Stycznia 2019 Właściciel Opublikowano 6 Stycznia 2019 Póki co ( z mojej perspektywy ) ścinki minęły... 1
Zeu$ Opublikowano 6 Stycznia 2019 Wykluczony Opublikowano 6 Stycznia 2019 No u mnie też jest już normalnie. Dziś odpaliłem Cs:go i mam swoje Fpsy ?
Zasłużony Fragowicz WasterPl Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Stycznia 2019 Też mam miejsca gdzie są spadki a ich nie było przed aktualizacją. Zależy też co tam w confingu siedzi ?
Wujas Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zawieszony Opublikowano 8 Stycznia 2019 Mi się poprawiło już, od wczoraj nie zauważyłem dużych spadków. A jak u Ciebie @eFragers ????
Zeu$ Opublikowano 8 Stycznia 2019 Wykluczony Opublikowano 8 Stycznia 2019 Ostatnia wizyta użytkownika : 24.12.2018 r. Temat wyczerpany.
Rekomendowane odpowiedzi