.flatron Opublikowano 15 Grudnia 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Grudnia 2012 Tak, tak.. czekam na demko. Zaraz wrzucę. poza tym Twój kolega WuTTT tez gra na "gównie" ma no recoli'a. W sumie jego tez przyłapałem jak patrzył przez ściany więc spoko ;)
MarkeloN Opublikowano 15 Grudnia 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Grudnia 2012 Tak, tak.. czekam na demko. Zaraz wrzucę. poza tym Twój kolega WuTTT tez gra na "gównie" ma no recoli'a. W sumie jego tez przyłapałem jak patrzył przez ściany więc spoko ;) Chłopcze pograsz tyle lat co ja też będziesz tak grał
.flatron Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Grudnia 2012 Proszę Cię.. Po pierwsze nie chłopcze, synu.. Po drugie gram w to dłużej niż wy razem wzięci.
Chillout Opublikowano 15 Grudnia 2012 Fragowicz Opublikowano 15 Grudnia 2012 Nestjusz bejbe :D Unbanuj trzeba nabijac fragi :D
MarkeloN Opublikowano 15 Grudnia 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Grudnia 2012 I po co te chłopcze, skoro jest starszy od Ciebie? Bez ironii ani podtekstów. Nie chce robić offtopicu ale też umiem sobie wpisać ze mam 26 czy ile tam chce lat :)
Chillout Opublikowano 15 Grudnia 2012 Fragowicz Opublikowano 15 Grudnia 2012 Wladek Ty nie wierzysz w moja uczciwosc ? Tyle ze mna grales hehe :)
Właściciel GET Opublikowano 15 Grudnia 2012 Właściciel Opublikowano 15 Grudnia 2012 OK jeżeli nawet grali na TS, to też jest oszustwo. Ale nie jest zakazane. Wladek Ty nie wierzysz w moja uczciwosc ? Tyle ze mna grales hehe :) Każdego rozpatrujemy osobno, bez wyjątków. Flatron przedstawi nam czasy na demku z akcji na jakiej podstawie zbanował. Jeśli trybunał ZKKF ustanowi, że jesteś czysty, to zostaniesz od banowany.
Rekomendowane odpowiedzi