Bodzio Opublikowano 11 Listopada 2018 Sponsor Opublikowano 11 Listopada 2018 Siema. Mam w laptopie wejście na słuchawki ale jak podłącze słuchawki to widzę w ustawieniach że jest podłączony mikrofon. Jak wchodzę na TS3 to wszystko słyszę na głośnikach od laptopa a gadam przez mikrofon w słuchawkach. Chce zrobić tak żeby to było wejście na słuchawki a nie na mikrofon bo mikrofon mam wbudowany w laptopie. Z góry dziękuje
Zeu$ Opublikowano 12 Listopada 2018 Wykluczony Opublikowano 12 Listopada 2018 A masz ustawione domyślnie Headphones w systemie Windows? Może masz jako speakers i dlatego masz głos na rs3 przez głośniki. Opcja numer 2 to sprawdź w ustawieniach ts3 czy aby na pewno masz ustawione poprawnie jako przechwytywanie jako słuchawki. Daj znać co i jak pozdrawiam
Bodzio Opublikowano 12 Listopada 2018 Autor Sponsor Opublikowano 12 Listopada 2018 Wszystko już jest dobrze Masz u mnie piwo Dzięki 1
Zeu$ Opublikowano 25 Listopada 2018 Wykluczony Opublikowano 25 Listopada 2018 Udzielona odpowiedź. Zamek I kosz hehe
Zeu$ Opublikowano 25 Listopada 2018 Wykluczony Opublikowano 25 Listopada 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi