|Viruss| [PL] Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zawieszony Opublikowano 12 Grudnia 2012 Witam. Chciałem wejść na serwer Only DD2 i wyskakuje mi , że mam bana. To pisze w konsoli: BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 58 [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Zostales zbanowany przez mrX [AMXBANS] Masz PERMANENTNEGO bana na tym serwerze! Wejdz na Fragujemy.com i wyjasnij bana [AMXBANS] Zbanowany nick : goryl we mgle [AMXBANS] Przyczyna : ' Czitujesz ' [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.fragujemy.com [AMXBANS] Twoj SteamID : ' ' [AMXBANS] Twoje IP : ' 193.203.46.102 ' [AMXBANS] =============================================== Kicked : Masz BANA. Sprawdź konsole. A ja pod tym nickiem nigdy nie grałem. Nawet nigdy pod takim durnym nickiem bym nie grał. Jakiś goryl. Proszę coś z tym zrobić... ; D
IntruZZ Opublikowano 12 Grudnia 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 12 Grudnia 2012 grał na tym samym ip :)
Właściciel GET Opublikowano 12 Grudnia 2012 Właściciel Opublikowano 12 Grudnia 2012 Ban został nadany przez stronę, więc następnym razem będzie na serwerze nadany. Błędu już nie będzie.
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 13 Grudnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Grudnia 2012 Przepraszam że odświeżę, lecz Virus jest cziterem, nie wiem po co przychodzi i prosi o odbanowanie, skoro i tak czituje...
Rekomendowane odpowiedzi