Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

♦>Wiek: 15
♦>Imie: Hubert
♦>KD/R na NEW Style (Jeśli grałeś):grałem ale nie pamietam kd/r
♦>Umiejętności strzeleckie: 8/10
♦>Umiejętności prowadzenia aut:8/10
♦>Umiejętności lotnicze:7.5/10
♦>Coś o sobie (Max 5 zdań):Mam na imię Hubert,interesuję się grami jak i również piłką nożna,mieszkam w województwie świętokrzyskim,jestem również osobą kulturą.
♦>Dlaczego akurat my? (Max 2 zdania):Szukam grupy po 8 miesięcy przerwy,widzę ze jesteście grupą dość ogarniętą po wymaganiach więc wybrałem waszą grupe.
.♦>Ile poświęcasz czasu na grę w tygodniu:dzienie w tygodniu poświęcam czasu 5h.
♦>Ile poświęcasz czasu na grę w weekendy: a weekendy 6 h i czasami robię nocki.

Edytowane przez KeFso
  • Karambit w plecy (-) 1
Opublikowano (edytowane)
W dniu 16.10.2018 o 14:42, FreeZy* napisał:

♦>Wiek: 14
♦>Imię: Kacper
♦>KD/R na NEW Style (Jeśli grałeś): nie grałem ;)
♦>Umiejętności strzeleckie: 9/10
♦>Umiejętności prowadzenia aut: 8/10
♦>Umiejętności lotnicze: 8/10

♦>W jakich grupach byłeś i dlaczego już w nich nie jesteś: DS,SB - grupa rip a BR dostałem kicka
♦>Coś o sobie (Max 5 zdań): Jestem pozywaną osobą,otwarty na współprace. Rzadko się raeguje+ lobię grać w teamie.
♦>Dlaczego akurat my? (Max 2 zdania): Ponieważ grałem z wami w innych grupach i byliście bardzo ogarnięci ❤️
♦>Ile poświęcasz czasu na grę w tygodniu: 15h w tyg
♦>Ile poświęcasz czasu na grę w weekendy: Koło 4/6 h na dzień

Edytowane przez Volterek
  • Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

♦>Wiek: nieskonczenie malo
♦>Imie: Marsheli
♦>KD/R na NEW Style (Jeśli grałeś):okolo 4
♦>Umiejętności strzeleckie: 23/11
♦>Umiejętności prowadzenia aut:tak samo jak powyzej
♦>Umiejętności lotnicze:a tutaj ja slaby lotnik ale jak juz polece to jak adam

♦>W jakich grupach byłeś i dlaczego już w nich nie jesteś: (rC,F*) przestalem grac i elo
♦>Coś o sobie (Max 5 zdań): Jestem. Totalnym. Cossackiem. Koham. Bartka.
♦>Dlaczego akurat my? (Max 2 zdania):Bo koham bartka
♦>Ile poświęcasz czasu na grę w tygodniu: Gra poswieca czas na mnie
♦>Ile poświęcasz czasu na grę w weekendy:Nie za wiele bo ile mozna non stop grac w mta 

• Śmiech 1
  • Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano

♦>Imie: Jakub
♦>KD/R na NEW Style (Jeśli grałeś):Nie grałem wtdy
♦>Umiejętności strzeleckie: 8/10 
♦>Umiejętności prowadzenia aut:9/10
♦>Umiejętności lotnicze: 9/10 

♦>W jakich grupach byłeś i dlaczego już w nich nie jesteś: SiurakiBanana-Rip ekipa , BlackRose-Opuściłem 
♦>Coś o sobie (Max 5 zdań):  Hentai Sempai. Love Babuszka bo mu daje buszka ;*
♦>Dlaczego akurat my? (Max 2 zdania): Pozytywnie jebnięty :D 
♦>Ile poświęcasz czasu na grę w tygodniu: od 6h do 15h
♦>Ile poświęcasz czasu na grę w weekendy: 17h

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

♦>Wiek: 13
♦>Imie: Dominik
♦>KD/R na NEW Style (Jeśli grałeś): 1.50
♦>Umiejętności strzeleckie: 7/10
♦>Umiejętności prowadzenia aut: 6/10
♦>Umiejętności lotnicze: coś tam umie ale nie jest żle ;)

♦>W jakich grupach byłeś i dlaczego już w nich nie jesteś: BoR^ rozpadło się. QB^ Tak Samo (Ojebali im baze). d5x odszedłem z kolegą :). RcV^ (Ojebaliśmy Wujka A pózniej przestaliśmy grać ogólnie spoko mordy były tam. ) PK^ (Było brak aktywnośći to oszedłem) dA^ ( żałuje że tam byłem, i ojebaliśmy wujka bo wkurwiał) F^ ;) 
♦>Coś o sobie (Max 5 zdań): , Siema , Jestem Spoko świrem Gram Na Tacticach Nawet Mg zrobić ;) grałem róznież na non stopie ale już nie gram, grałem również na the dayz pod nickiem xyz :).
♦>Dlaczego akurat my? (Max 2 zdania): Jedyna aktywna i dobra grupa która ma rekrutacje,nw tak o pisze rekrutacje żeby sie dostać do was.
♦>Ile poświęcasz czasu na grę w tygodniu: 5 6 godzin ( pózniej korki i zadania ogólnie prywatne życie)
♦>Ile poświęcasz czasu na grę w weekendy: oj oj długo długo do 4:00 mg być aktywny.

Edytowane przez xyz pod żebro :)
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Śmiech 1
Opublikowano
6 godzin temu, xyz pod żebro :) napisał:

♦>Wiek: 13
♦>Imie: Dominik
♦>KD/R na NEW Style (Jeśli grałeś): 1.50
♦>Umiejętności strzeleckie: 7/10
♦>Umiejętności prowadzenia aut: 6/10
♦>Umiejętności lotnicze: coś tam umie ale nie jest żle ;)

♦>W jakich grupach byłeś i dlaczego już w nich nie jesteś: BoR^ rozpadło się. QB^ Tak Samo (Ojebali im baze). d5x odszedłem z kolegą :). RcV^ (Ojebaliśmy Wujka A pózniej przestaliśmy grać ogólnie spoko mordy były tam. ) PK^ (Było brak aktywnośći to oszedłem) dA^ ( żałuje że tam byłem, i ojebaliśmy wujka bo wkurwiał) F^ ;) 
♦>Coś o sobie (Max 5 zdań): , Siema , Jestem Spoko świrem Gram Na Tacticach Nawet Mg zrobić ;) grałem róznież na non stopie ale już nie gram, grałem również na the dayz pod nickiem xyz :).
♦>Dlaczego akurat my? (Max 2 zdania): Jedyna aktywna i dobra grupa która ma rekrutacje,nw tak o pisze rekrutacje żeby sie dostać do was.
♦>Ile poświęcasz czasu na grę w tygodniu: 5 6 godzin ( pózniej korki i zadania ogólnie prywatne życie)
♦>Ile poświęcasz czasu na grę w weekendy: oj oj długo długo do 4:00 mg być aktywny.

Odrzucam. "Ojebaliśmy wujka" sorry, ale my zlodziei tutaj nie chcemy.

• 4 tygodnie później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności