GET-BogiemNarządNałogiem<3 Opublikowano 16 Października 2018 [MTA] ModChat DayZ Opublikowano 16 Października 2018 (edytowane) do zamkniecia Edytowane 11 Listopada 2018 przez FreeZy* 1 1
KeFso Opublikowano 16 Października 2018 Fragowicz Opublikowano 16 Października 2018 (edytowane) ♦>Wiek: 15 ♦>Imie: Hubert ♦>KD/R na NEW Style (Jeśli grałeś):grałem ale nie pamietam kd/r ♦>Umiejętności strzeleckie: 8/10 ♦>Umiejętności prowadzenia aut:8/10 ♦>Umiejętności lotnicze:7.5/10 ♦>Coś o sobie (Max 5 zdań):Mam na imię Hubert,interesuję się grami jak i również piłką nożna,mieszkam w województwie świętokrzyskim,jestem również osobą kulturą. ♦>Dlaczego akurat my? (Max 2 zdania):Szukam grupy po 8 miesięcy przerwy,widzę ze jesteście grupą dość ogarniętą po wymaganiach więc wybrałem waszą grupe. .♦>Ile poświęcasz czasu na grę w tygodniu:dzienie w tygodniu poświęcam czasu 5h. ♦>Ile poświęcasz czasu na grę w weekendy: a weekendy 6 h i czasami robię nocki. Edytowane 16 Października 2018 przez KeFso 1
新insuxyy. Opublikowano 16 Października 2018 Fragowicz Opublikowano 16 Października 2018 (edytowane) x Edytowane 11 Listopada 2018 przez IПƧΛIGӨD ? 2
新insuxyy. Opublikowano 19 Października 2018 Fragowicz Opublikowano 19 Października 2018 (edytowane) x Edytowane 11 Listopada 2018 przez IПƧΛIGӨD ?
Volterek Opublikowano 19 Października 2018 Fragowicz Opublikowano 19 Października 2018 (edytowane) W dniu 16.10.2018 o 14:42, FreeZy* napisał: ♦>Wiek: 14 ♦>Imię: Kacper ♦>KD/R na NEW Style (Jeśli grałeś): nie grałem ♦>Umiejętności strzeleckie: 9/10 ♦>Umiejętności prowadzenia aut: 8/10 ♦>Umiejętności lotnicze: 8/10 ♦>W jakich grupach byłeś i dlaczego już w nich nie jesteś: DS,SB - grupa rip a BR dostałem kicka ♦>Coś o sobie (Max 5 zdań): Jestem pozywaną osobą,otwarty na współprace. Rzadko się raeguje+ lobię grać w teamie. ♦>Dlaczego akurat my? (Max 2 zdania): Ponieważ grałem z wami w innych grupach i byliście bardzo ogarnięci ❤️ ♦>Ile poświęcasz czasu na grę w tygodniu: 15h w tyg ♦>Ile poświęcasz czasu na grę w weekendy: Koło 4/6 h na dzień Edytowane 19 Października 2018 przez Volterek 2
GET-BogiemNarządNałogiem<3 Opublikowano 20 Października 2018 Autor [MTA] ModChat DayZ Opublikowano 20 Października 2018 (edytowane) @Volterek przyjęty na okres próbny. Edytowane 20 Października 2018 przez FreeZy*
Lepro Opublikowano 21 Października 2018 Fragowicz Opublikowano 21 Października 2018 ♦>Wiek: nieskonczenie malo ♦>Imie: Marsheli ♦>KD/R na NEW Style (Jeśli grałeś):okolo 4 ♦>Umiejętności strzeleckie: 23/11 ♦>Umiejętności prowadzenia aut:tak samo jak powyzej ♦>Umiejętności lotnicze:a tutaj ja slaby lotnik ale jak juz polece to jak adam ♦>W jakich grupach byłeś i dlaczego już w nich nie jesteś: (rC,F*) przestalem grac i elo ♦>Coś o sobie (Max 5 zdań): Jestem. Totalnym. Cossackiem. Koham. Bartka. ♦>Dlaczego akurat my? (Max 2 zdania):Bo koham bartka ♦>Ile poświęcasz czasu na grę w tygodniu: Gra poswieca czas na mnie ♦>Ile poświęcasz czasu na grę w weekendy:Nie za wiele bo ile mozna non stop grac w mta 1 1
GET-BogiemNarządNałogiem<3 Opublikowano 21 Października 2018 Autor [MTA] ModChat DayZ Opublikowano 21 Października 2018 @LeproKoKs Witamy w naszych szeregach. Takiego gracza szukaliśmy
Smoczek Opublikowano 21 Października 2018 Fragowicz Opublikowano 21 Października 2018 Wiek: 16 lat ♦>Imie: Jakub ♦>KD/R na NEW Style (Jeśli grałeś):Nie grałem wtdy ♦>Umiejętności strzeleckie: 8/10 ♦>Umiejętności prowadzenia aut:9/10 ♦>Umiejętności lotnicze: 9/10 ♦>W jakich grupach byłeś i dlaczego już w nich nie jesteś: SiurakiBanana-Rip ekipa , BlackRose-Opuściłem ♦>Coś o sobie (Max 5 zdań): Hentai Sempai. Love Babuszka bo mu daje buszka ;* ♦>Dlaczego akurat my? (Max 2 zdania): Pozytywnie jebnięty :D ♦>Ile poświęcasz czasu na grę w tygodniu: od 6h do 15h ♦>Ile poświęcasz czasu na grę w weekendy: 17h
新insuxyy. Opublikowano 21 Października 2018 Fragowicz Opublikowano 21 Października 2018 (edytowane) x Edytowane 11 Listopada 2018 przez IПƧΛIGӨD ?
niczek Opublikowano 30 Października 2018 Elitarny Fragowicz Opublikowano 30 Października 2018 (edytowane) ♦>Wiek: 13 ♦>Imie: Dominik ♦>KD/R na NEW Style (Jeśli grałeś): 1.50 ♦>Umiejętności strzeleckie: 7/10 ♦>Umiejętności prowadzenia aut: 6/10 ♦>Umiejętności lotnicze: coś tam umie ale nie jest żle ♦>W jakich grupach byłeś i dlaczego już w nich nie jesteś: BoR^ rozpadło się. QB^ Tak Samo (Ojebali im baze). d5x odszedłem z kolegą :). RcV^ (Ojebaliśmy Wujka A pózniej przestaliśmy grać ogólnie spoko mordy były tam. ) PK^ (Było brak aktywnośći to oszedłem) dA^ ( żałuje że tam byłem, i ojebaliśmy wujka bo wkurwiał) F^ ♦>Coś o sobie (Max 5 zdań): , Siema , Jestem Spoko świrem Gram Na Tacticach Nawet Mg zrobić grałem róznież na non stopie ale już nie gram, grałem również na the dayz pod nickiem xyz . ♦>Dlaczego akurat my? (Max 2 zdania): Jedyna aktywna i dobra grupa która ma rekrutacje,nw tak o pisze rekrutacje żeby sie dostać do was. ♦>Ile poświęcasz czasu na grę w tygodniu: 5 6 godzin ( pózniej korki i zadania ogólnie prywatne życie) ♦>Ile poświęcasz czasu na grę w weekendy: oj oj długo długo do 4:00 mg być aktywny. Edytowane 30 Października 2018 przez xyz pod żebro :) 1 1
GET-BogiemNarządNałogiem<3 Opublikowano 30 Października 2018 Autor [MTA] ModChat DayZ Opublikowano 30 Października 2018 6 godzin temu, xyz pod żebro napisał: ♦>Wiek: 13 ♦>Imie: Dominik ♦>KD/R na NEW Style (Jeśli grałeś): 1.50 ♦>Umiejętności strzeleckie: 7/10 ♦>Umiejętności prowadzenia aut: 6/10 ♦>Umiejętności lotnicze: coś tam umie ale nie jest żle ♦>W jakich grupach byłeś i dlaczego już w nich nie jesteś: BoR^ rozpadło się. QB^ Tak Samo (Ojebali im baze). d5x odszedłem z kolegą :). RcV^ (Ojebaliśmy Wujka A pózniej przestaliśmy grać ogólnie spoko mordy były tam. ) PK^ (Było brak aktywnośći to oszedłem) dA^ ( żałuje że tam byłem, i ojebaliśmy wujka bo wkurwiał) F^ ♦>Coś o sobie (Max 5 zdań): , Siema , Jestem Spoko świrem Gram Na Tacticach Nawet Mg zrobić grałem róznież na non stopie ale już nie gram, grałem również na the dayz pod nickiem xyz . ♦>Dlaczego akurat my? (Max 2 zdania): Jedyna aktywna i dobra grupa która ma rekrutacje,nw tak o pisze rekrutacje żeby sie dostać do was. ♦>Ile poświęcasz czasu na grę w tygodniu: 5 6 godzin ( pózniej korki i zadania ogólnie prywatne życie) ♦>Ile poświęcasz czasu na grę w weekendy: oj oj długo długo do 4:00 mg być aktywny. Odrzucam. "Ojebaliśmy wujka" sorry, ale my zlodziei tutaj nie chcemy.
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 23 Listopada 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Listopada 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi