Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer:  [PL] Fragujemy.com [ ONLY MIRAGE ] :: [ SKINS | 

Nick podczas gry:  ρøќεṃøṉεќ ♥
Nick admina podczas gry:  ShadoWay
Powód bana:  Ignorowanie admina

Wydruk z konsoli:  Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://fragujemy.com/ aby poznać szczegóły.

Jeśli mogę opisać sytuacje to proszę :3  

Pierwsza akcja była że zostałem ja i jeden gracz czyli było nas dwóch przy 13 sekundach do końca na 5 CT. Oczywiście 3 zabiłem gdy było 7 sekund a Admin owego serwera mówi CELE MAPY XDDD Powiedziałem że nie było sensu bo mało czasu + mało hp.. :3 Yyy po tej sytuacji dał mi " Ostrzeżenie " 

Druga Akcja to tam podyskutowaliśmy i powiedział że zaraz mogę zobaczyć co on może mi zrobić to powiedziałem że jedynie co może mi za to zrobić to sobie pojeździć palcem po mapie.. 

Trzecia Akcja gdzie wbijamy na BS B i zrobiłem rush na Kuchnie/Sklep i ktoś nie podłożył paki bylo nas tam 4/5 graczy na B. Po czym przegryrwamy runde bo ktoś nie podłożył paki po czym na next rundzie Admin sie pyta ktos nie podlozyl paki bo nie widzial, Jakiś gracz powiedział że ja i dostałem bana.. Yyyy nigdy nie odwoływałem sie ale nie nawidze takiej wyższoszci adminów na serwerach... W realu by taki cwany nie był.. CHce by ta sprawa zostala wyjaśniona a nie poszla z dymem.  Po pierwszej sytuacji dostałem MUTE  ! Mając 20 lat i to on mnie sprowokował i zaczynał... Tak że czekam jak coś prosze przenieść temat jeśli zły dział,.. Czekam..

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności