Skocz do zawartości

[KOSZ] Lagi, Crashe itd.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Uznałem, że należało by to zgłosić. Dzisiaj od godziny 9 rano grałem na 4funie i bylem świadkiem przynajmniej 4 razy, gdy serwer łapał takiego laga, że przez 15-30 sekund nie dało sie ruszyć i to na pewno nie ja mialem takiego laga tylko bo każdy mówił: "ale lag itd" aha no i zdażył się chyba raz Crash serwera, włączyła się mapa aim_f_ups jakos tak, jedna runda, lag i crash. Zgłaszam to, ponieważ Nesty sam mówił, jeśli się zdażają takie sytuacje to należy je zgłaszać, tak więc zrobiłem

Pozdrawiam : Core ;)

• Właściciel
Opublikowano

Tak, ale na PW i było to dość dawno.

Niestety, nie jest to nasza wina ani Pukawki, tylko dostawców (w ostatnim miesiącu szczególnie Multimedia odwala maniane). Zazwyczaj tego typu rzeczy dziać się mogą szczególnie rano jak i wieczorem - każdy zgłasza takie rzeczy. Z mojej strony zrobiłem wszystko, aby polepszyć jakość i się udało. Lag i crash na pewno nie występował poprzez opadające FPSy ani nadczynność której z pętli bądź maszyn Pukawka.pl.

Zachęcam tych, którzy mają Internet z multimedii to wykonywania pomiarów tras za pomocą cmd lub winMTR i składania reklamacji usługi za niewywiązywanie się z umowy i pogorszenie jakości. Tak to jest jak się przejmuje innych gównianych operatorów.

Proszę, oto wykres do serwera 4FUN: http://wklej.org/id/893978/

jak widać od thinx (to już jest Warszawa) jest wszystko w porządku. Ping ostateczny to 17 do Pukawki. Natomiast wykres jest dobry, ale można zauważyć jedną rzecz. Przed war-cx1.tpix.pl jest "no response from host", gdzie tutaj powinien być host a go nie ma.

PS: http://img7.imageshack.us/img7/4573/dedust20012th.png - sytuacja tak się miała niecałe 2 tygodnie temu tylko do ECO ATM (tam gdzie jest DD2 I FFA) a nie ATM (ZM I 4FUN).

• 4 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności