Skocz do zawartości

[ODRZUCONY] Podanie na złoty fragowicza - mvthh_x1*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię:   Dawid 

Aktualny wiek:    16 

Krótkie przedstawienie się:    No witam i dzień dobry jestem mvthh, gracze serwera DayZ mogą mnie pamietać z grup takich jak : GO. SKC. GW. AvE : :) 

Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz:      Pochodzę z serwa MTA DayZ. gram na Fragujemy od około 2016 roku, a na forum jestem od okolo 2017, jest to moje chyba 4 konto gdyż do poprzednich zapomniałem haseł itd ;c 

Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów:      Za wspaniałą administracje, świetne serwery, graczy grający na poszczególnych serwerach, oraz za profesjonalizm w danej dziedzinie ;) 

Dodatkowe informacje:     Mam nadzieje że tym razem to  podanie zostanie rozpatrzone Pozytywnie ;) 

• Śmiech 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Twój wniosek o przyznanie rangi Złoty Fragowicz został przyjęty do realizacji.

Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili.

---

[!] Należy pamiętać, że tylko Administracja sieci lub osoby uprawnione mają prawo wypowiadać się w tym temacie!

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Twoje podanie o przyznanie rangi Złoty Fragowicz został rozpatrzony negatywnie.

---

Dziękujemy za zainteresowanie się naszą siecią serwerów.

Jeśli chcesz dalej walczyć o rangę złoty fragowicz, złóż ponownie podanie za jakiś czas!

Fakt że złożysz kolejne podanie nie zmienia twojej sytuacji ani decyzji względem rozpatrzenia podania. Jesteś kojarzony jedynie na serwerze na którym grasz a nie ogólnie na sieci, więc nie spełniasz kryteriów posiadania rangi Złotego Fragowicza. Jeżeli zależy Ci na randze to daj się lepiej poznać, bądź bardziej aktywny na forum i ponownie zgłoś swoją kandydaturę.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zmieszanie 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności