^^.GoodLike.^^ Opublikowano 4 Września 2018 Fragowicz Opublikowano 4 Września 2018 (edytowane) Witajcie. Troszkę straciłem cierpliwość, ale postanowiłem że warto rozwiązać problem. Otóż. Chodzi o ciągłe bany jakie dostaje z automatu. Nie chce mi się pisać kolejnych odwołań bo to męczące jest. I przeszkadza to w grze. Prosiłbym o pomoc czym to może być spowodowane? Gdyż pierwszy raz spotykam się z taka sytuacją na serwerach gdzie dostaje z automatu bana... Pozdrawiam serdecznie i proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu. @EDIT Odnośnie wypowiedzi niżej. Czy ja napisałem o usuwaniu tego? Raczej nie czytanie ze zrozumieniem. Kolejna sprawa nic mi nie pisałeś na ten temat także nawet Cię nie kojarzę. Na inny dysk nie zainstaluje gdyż nie mam takiej opcji na chwilę obecną. Edytowane 4 Września 2018 przez ^^.GoodLike.^^
Zasłużony Fragowicz BrOnEk Opublikowano 4 Września 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Września 2018 tyle razy było to wałkowane jest to bardzo użyteczny program, i z niego nie zrezygnujemy. Jeśli masz z tym ciągłe problemy to mówiłem przeinstaluj cs na inny dysk od nowa. 1
Czerwion Opublikowano 2 Stycznia 2019 Donator Opublikowano 2 Stycznia 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi