Sub Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Nick: Sub Aktualny wiek: 17 Krótkie przedstawienie się: Nazywam się Michał, moje zainteresowania to piłka nożna jak i siatkówka, lubię także pograć sobie w gry fps typu battlefield, cs czy też cod. Lubię oglądać seriale np. Narcos, Daredevil oraz House of Cards. Staż gry Counter-Strike: około 4 lata Jakim chciałbyś być sędzią: ocenianie demek Jaką grą chciałbyś się zająć: cs:go W jakiej porze można Ciebie spotkać na forum: najczęściej są to popołudnia a czasami też z rana Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Nie nie byłem karany no chyba, że wyciszenie na tydzień się liczy które zostało zdjęte. Doświadczenie na podobnym stanowisku ( dośw. w ocenianiu ): Na stanowisku sędziego ocen dem nie mam doświadczenia jednak byłem adminem only awp i trochę osób zbanowałem za cheaty i dem sporo też obejrzałem. Dodatkowe informacje: - 1
Zasłużony Fragowicz BrOnEk Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Jest od tego temat.
Zasłużony Fragowicz BrOnEk Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi